Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

90è ANIVERSARI DE RÀDIO ALCOI

El Grup Barxell i Ràdio Alcoi presenten aquest divendres la història de EAJ-12 en un concert teatralitzat

Els seus protagonistes, en 'Hoy por Hoy Alcoy', han explicat aquest singular projecte, que fusiona la música i les paraules, i que se celebrarà el 26 de novembre a les 20 hores en el Teatre Salesians

El Grup Barxell de Dolçaines i Tabals presenta Ràdio Alcoi, 90 anys en sintonia. Un ràdio concert teatralitzat amb que es farà un repàs, amb la música i diàlegs, a la història de EAJ-12. Una projecte que s’ha preparat amb molta il·lusió, en homenatge a Ràdio Alcoi amb motiu del seu 90è aniversari i que hem donat a conèixer en Hoy por Hoy Alcoy.

Enrique Belenguer, president del Grup Barxell; Juan Andrés Amorós, vicepresident; Rosa Ana Ivorra, vocal de Relacions Públiques i Institucionals; Juan Carlos Sempere Bomboí, director del Grup Barxell; Nacho Pascual, subdirector; Gonzalo Belenguer, tècnic de Ràdio Alcoi i dolçainer del Grup Barxell i Juan Jordá, director de Ràdio Alcoi, han explicat, durant l’entrevista, com va sorgir aquest projecte, com s’ha preparat i algunes de les peces que sonaran durant l’acte que se celebrarà aquest divendres en el Teatre Salesians.

A les 20 hores del 26 de novembre és el moment fixat per a iniciar el ràdio concert teatralitzat que tindrà com a narrador a Ramón Micó. A banda dels músics de Barxell, també hi haurà interpretacions de Gregorio Casasempere, hi participaran Paco Aznar, Ángel Pérez, Óscar Martínez i Adrián Martínez, del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi i també estarà la soprano Mar Fernández, del Coro Voces Blancas.

Locutros de la ràdio també posaran la veu a aquest homenatge a Ràdio Alcoi amb motiu de les seues nou dècades d'història.

L’entrada al ràdio concert teatralitzat és gratuïta per invitació. Si están interessats en assistir, han de reservar la invitació cridant a Ràdio Alcoi, al 96 533 44 43, en horari de 10 a 14 hores.

A més, a l’inici d’aquest article, poden tornar a escoltar l’entrevista sobre el ràdio concert teatralitzat Ràdio Alcoi, 90 anys en sintonia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?