Lunes, 29 de Noviembre de 2021

Otras localidades

Desnonada una nau industrial a l'Hospitalet on hi vivien més de 60 persones

Entre els habitants del recinte hi havia menors d'edat

-L'Ajuntament de l'Hospitalet assegura que els habitants han rebutjat l'ajuda dels serveis socials municipals

Imatge de la nau industrial de l'Hospitalet que ha estat desallotjada

Imatge de la nau industrial de l'Hospitalet que ha estat desallotjada / Google Maps

L'Hospitalet de Llobregat

A l'Hospitalet de Llobregat, el desnonament d'una nau industrial ocupada ha deixat al carrer més de 60 persones que vivien a l'Avinguda Vilafranca, al número 28. Algunes persones hi vivien des de feia prop de 3 anys, i altres hi havien entrat més tard a aquesta nau ocupada on, segons el govern municipal, hi ha hagut dos incendis l'últim anys i on, també segons fonts del consistori, el sostre podria esfondrar-se. Seria aquest el motiu pel qual el jutjat ha demanat que s'executés l'ordre de desallotjar la nau, que pertany a un privat i que feia anys que estava ocupada.

Serveis socials no tenia informes oberts sobre la gent que hi vivia a dins, la majoria persones migrades, però s'han personat a la zona per fer-se càrrec dels menors i oferir un reallotjament temporal a totes aquestes persones. No obstant, fonts municipals diuen que tots els habitants han rebutjat l'ajuda. La nau ha quedat segellada i els propietaris han contractat un equip de seguretat privada per tal que no torni a entrar ningú ara que ha estat desallotjada.

Aquest és el segon desnonament massiu en quatre dies a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, després que divendres passat es desnonés una finca a Badalona on hi vivien 70 persones. En aquell cas, l'immoble és propietat de Solvia, una immobiliària que pertany a un fons d'inversió, i 18 famílies l'havien ocupada 7 anys enrere. En aquest desnonament del carrer Guifré de Badalona els habitants sí que estaven dins l'òrbita dels serveis socials, i 15 de les famílies tenien certificat de vulnerabilitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?