Soroll GironaSoroll Girona
Actualidad

Els empresaris gironins temen que la situació econòmica actual sigui un miratge

Segons el Fòrum Carlemany, les xifres d'explotació de la tardor són bones encara que s'acumulen retards logístics amb un cost que s'ha multiplicat fins a 10

Contenidors de mercaderies / Dan Kitwood Getty Images

Girona

Les 100 empreses que integren el Fòrum Carlemany viuen una recuperació que, amb dades d'aquesta tardor, està sent millor del que s'esperava. La por, però, és que aquesta sensació sigui irreal. L'increment de costos de l'energia, la matèria primera o els problemes logístics afecten per si sols i poden implicar també que es desboqui la inflació.

Per aquells que es dediquen a importar i exportar productes, s'acumulen retards de més d'un mes en alguns ports i el preu d'un contenidor s'ha disparat com explica la presidenta del Fòrum, Sandra Masoliver.

Sandra Masoliver, presidenta del Fòrum Carlemany

13:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000023959/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Masoliver explica que aquesta situació actual està posant pals a les rodes a la transformació sostenible d'algunes empreses a llarg termini. Per exemple, aquelles que volien abandonar el plàstic per passar al cartró s'estan trobant que el cost s'ha disparat.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00