Martes, 07 de Diciembre de 2021

Otras localidades

L'Ajuntament de Girona requereix a Clínica Bofill perquè no llenci bosses de residus sanitaris al contenidor

Una ciutadana ha denunciat a les xarxes socials que els contenidors de davant de la clínica eren plens a vessar de bosses d'escombraries procedents del centre.

Imatge penjada a twitter aquest matí per @llunabruna

Imatge penjada a twitter aquest matí per @llunabruna / Imatge: Helena Ribera

Amb diverses fotos amb els contenidors plens de bosses de plàstic grogues amb la llegenda 'residus sanitaris', una veïna reclamava explicacions de l'Ajuntament de Girona aquest matí, ja que aquest tipus de deixalles es retiren per un altre circuït i no es poden abocar als contenidors.

Preguntat per si actuaria d'alguna manera, el regidor de neteja, Eduard Berloso, ha dit que al migdia s'havia desplaçat fins els contenidors i que no hi havia ni rastre de les bosses que es veien a les fotos. De tota manera, ha demanat al gerent de la Bofill una reunió per exigir explicacions i per reclamar-li que no col·lapsin els contenidors. I encara menys que ho facin al matí.

No és la primera vegada que els veïns troben els contenidors plens de bosses de la clínica tot i que el regidor ha dit que no son residus sanitaris encara que a les bosses ho posi claríssim.

Ha assegurat que en més d'una ocasió han obert les bosses i que el que fa més volum son les deixalles que genera la cafeteria. També diu que té constància que la Bofill té contractada una empresa especialitzada que s'emporta els residus sanitaris.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?