Sociedad

Troben un nen de tres anys sol, decalç i en pijama de matinada per Ciutadella

La Policia Nacional deté a la mare per un pressumpte delicte d'abandonament del menor

La Policia Nacional es va fer càrrec del menor mentre localitzaven a un familiar. / Arxiu SER.

Mahón

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van procedir a la detenció, dissabte de matinada, d'una dona de 41 anys, com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menor després de, presumptament, haver deixat el seu fill de tres anys sol al domicili familiar i abandonar-lo.

Els fets van tenir lloc dissabte a les 2 hores de la matinada, quan agents de la Comissaria de Ciutadella de la Policia Nacional van rebre avís de la Sala del 091, en què un veí de la zona s'havia trobat a la via pública un nen petit deambulant pel carrer, descalç i en pijama que estava perdut buscant els seus pares. Els agents van aconseguir que el menor els indiqués amb senyals el domicili, localitzant a la porta d'accés a la vivenda un petit forat pel qual el menor es va poder escapar, no trobant ningú al domicili. Finalment van haver de traslladar el menor a les dependències policials. No era la primera vegada que es produïen fets semblants.

Ja a la comissaria l'indicatiu policial intentava de nou localitzar algun familiar pels voltants del domicili. Una hora després es va personar l'oncle del menor, fent-se'n càrrec, mentre seguien realitzant-se les investigacions per localitzar els progenitors, i aclarir les causes dels fets.

Dues hores més tard la mare es va personar en dependències policials i es va procedir a detenir-la. Després d'interrogar-la pels fets, va manifestar que havia sortit del domicili a buscar unes claus de la feina, no concordant el que s'ha manifestat amb els fets ocorreguts, per la qual cosa es va procedir a la detenció de la presumpta autora, per un delicte d'abandonament de menor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00