Fútbol

"S'esperen entre 50 i 100 litres de pluja per metre quadrat a Barcelona a l'hora del Barça-Benfica"

El nostre meteoròleg Jordi Carbó ens fa la previsió per al Barça-Benfica al 'Què t'hi jugues!', i amb l'Albert Yarza, president de la Penya Almogàvers, parlem de l'ambient que s'espera al Camp Nou"

"S'esperen entre 50 i 100 litres de pluja per metre quadrat a Barcelona a l'hora del Barça-Benfica"

"S'esperen entre 50 i 100 litres de pluja per metre quadrat a Barcelona a l'hora del Barça-Benfica"

09:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001813973/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Al 'Que t'hi Jugues!' hem parlat amb Jordi Carbó, meteoròleg de la Cadena SER, que ens ha fet la previsió pel Barça-Benfica d'aquesta nit. "Començarà a ploure entre les 17-18h i ho farà fins a la mitjanit, però la pluja que pot generar problemes serà durant tot el partit", ha dit Carbó a SER Catalunya, qui ha afegit que "les previsions donen entre 50 i 100 litres per metre quadrat a Barcelona. No m'estranyaria que costi circular la pilota perquè costarà assumir tanta aigua", ha dit Carbó sobre les previsions de precipitacions que hi ha per aquesta nit.

Per altra banda, també hem parlat amb Albert Yarza, el president de la Penya Almogàvers, en la prèvia del transcendental partit de Champions que enfronta al FC Barcelona i al Benfica, que lluiten per classificar-se per a la següent fase de la màxima competició europea. Yarza ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que ha notat un canvi en el comportament de l'aficionat que acudeix al Camp Nou. "La gent que va al camp té més ganes d'animar a l'equip. Durant tota aquesta temporada ja ha estat així. Són l'aficionat més fidel i el que més creu en l'equip", ha dit, i ha afegit que "antigament l'aficionat tenia la mentalitat d'equip perdedor. Quan va arribar Guardiola la mentalitat de l'aficionat es va convertir en mentalitat d'equip guanyador. Això també es nota".

Yarza ha explicat, també, que l'edat del públic que acudeix aquesta temporada al Camp Nou a animar a l'equip ha canviat. "Crec que hi ha públic més jove. Hi ha un relleu generacional amb gent que ha viscut el Barça com un equip de primera línia guanyador i que creu que aquest tipus de partits es poden guanyar", ha dit Yarza al 'Que t'hi jugues!'.

"Avui anirem al camp", ha afirmat Yarza, qui ha afegit que "si plou o no, nosaltres no ho podem controlar, però hem d'encoratjar a la nostra gent a venir al camp i que animi a l'equip. Hem de ser el jugador número 12".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00