Opinión

La ràdio

Ezequiel Moltó, periodista

La Columna (24/11/2021) Ezequiel Moltó, periodista

La Columna (24/11/2021) Ezequiel Moltó, periodista

01:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1637745557_304702/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

32.850 dies porta Ràdio Alcoi fent-nos companyia. La ràdio decana està d’aniversari i cal celebrar-ho. Aquest mitja ha superat vàries crisis econòmiques, la competència de les televisions locals, la proliferació dels diaris gratuïts i en els últims anys ha sabut i pogut adaptar-se a les noves tecnologies. Així que el que abans era una cosa fantàstica i misteriosa que escoltaven les nostres iaies sense entendre com podia eixa veu ficar-se a les nostres cases ara s’ha convertit en una eina senzilla que cadascú escolta al cotxe, a casa, al mòbil o al ordenador.

La radio forma una gran família, que comparteix bones noticies i dolentes, música i entreteniment. Que sempre està ahí puntual, sense decaure, i tot gràcies als professionals que cada dia treballen a Ràdio Alcoi, una professió en la que cal molta passió, dedicació, vocació i que et permet tenir experiències úniques i irrepetibles.

Ràdio Alcoi EAJ 12 va estar unes de les primeres emissores de l’Estat, amb ella moltes alcoians i alcoians s’han criat i han crescut. Ara preparen un aniversari en temps de pandèmia, però ho fan amb molta il·lusió i creativiitat amb un espectacle que s’estrenarà este divendres i que té un nom molt encertat Ràdio Alcoi, 90 anys en sintonia.

Per tota la família de Ràdio Alcoi brindem per molts anys més junts i els desitgem moltes felicitats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00