Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

La ràdio

Ezequiel Moltó, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

32.850 dies porta Ràdio Alcoi fent-nos companyia. La ràdio decana està d’aniversari i cal celebrar-ho. Aquest mitja ha superat vàries crisis econòmiques, la competència de les televisions locals, la proliferació dels diaris gratuïts i en els últims anys ha sabut i pogut adaptar-se a les noves tecnologies. Així que el que abans era una cosa fantàstica i misteriosa que escoltaven les nostres iaies sense entendre com podia eixa veu ficar-se a les nostres cases ara s’ha convertit en una eina senzilla que cadascú escolta al cotxe, a casa, al mòbil o al ordenador.

La radio forma una gran família, que comparteix bones noticies i dolentes, música i entreteniment. Que sempre està ahí puntual, sense decaure, i tot gràcies als professionals que cada dia treballen a Ràdio Alcoi, una professió en la que cal molta passió, dedicació, vocació i que et permet tenir experiències úniques i irrepetibles.

Ràdio Alcoi EAJ 12 va estar unes de les primeres emissores de l’Estat, amb ella moltes alcoians i alcoians s’han criat i han crescut. Ara preparen un aniversari en temps de pandèmia, però ho fan amb molta il·lusió i creativiitat amb un espectacle que s’estrenarà este divendres i que té un nom molt encertat Ràdio Alcoi, 90 anys en sintonia.

Per tota la família de Ràdio Alcoi brindem per molts anys més junts i els desitgem moltes felicitats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?