Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Èxit de públic i de crítica en l'estrena de l'adaptació teatral de 'Júlia' al Teatre Principal de València

Aquesta setmana es representa en altres quatre funcions, per a viatjar després als teatres de Castelló i Alacant, en desembre i gener, i arribar a Alcoi al febrer

Una de les escenes de la representació amb protagonisme de Júlia i Rafelet

Una de les escenes de la representació amb protagonisme de Júlia i Rafelet / Juani Ruz

Èxit de públic i de crítica en l'estrena de 'Júlia', adaptació teatral de la reconeguda novel·la d'Isabel Clara Simó, que ha tingut lloc al Teatre Principal de Valencia.

Les tres primeres funcions de divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 han sigut molt ben rebudes, amb una gran afluència de public els tres dies. Aquest dijous 25, divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 es faran altres quatre representacions més, per a viatjar després al Teatre Principal de Castelló en desembre i posteriorment al Teatre Principal dAlacant ja en gener. A Alcoi arribarà al Teatre Calderón els dies 18 i 19 de febrer.

L'adaptació de la novel·la d'Isabel Clara Simó feta per Gemma Miralles, qui també dirigix l'obra, ha arribat al nombrós públic assistent per la seua plasticitat, estetica i el gran ritme de l'argument d'una representació que supera les dos hores de duració.

Damunt d'una original escenografia dividida en dos altures, es mouen de forma àgil un ampli repartiment d'onze actors, encapçalats per la jove actriu Gloria Roman en el paper de Julia Solbes, acompanyada de tres actors alcoians molt reconeguts com son Pepa Miralles, Joan Gadea i Pau Vercher. Altres membres del repartiment són actors e tota la Comunitat Valenciana com Marta Chiner, Joan Manuel Gurillo, Pilar Martínez, Robert Roig, Vicent Domingo, Manuel Climent i Manuel Maestro.

La producció executiva està a càrrec de Joanfra Rozalén, amb Lídia Miró com ajudant de producció, la fotografia de Juani Ruz o l'assistent de vestuari Germán Mollà, com a l'aportació alcoiana darrere dels bastidors. També es poden escoltar les locucions en off de Neus Agulló, Juli Mira, Ramón Climent i Pep Sellés, gravades en l'estudi Audioart de Rafa Monllor a Penàguila. Pep Sellés al temps s'ha encarregat de tota la imatge gràfica de la producció.

En l'estrena del divendres passat van acudir nombroses autoritats, com el conseller de Cultura Vicent Marzà, la secretària autonòmica Raquel Tamarit o els alcaldes de València i Alcoi, Joan Ribó i Toni Francés. Per suposat, l'argument de l'obra està ple de referències a la nostra ciutat i l'època en la que està ambientada, com va ser la 'Revolució del Petrolio' de 1876 i els anys posteriors.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?