Sábado, 27 de Noviembre de 2021

Otras localidades

Educación

Ontinyent ret homenatge als alumnes amb expedient extraordinari

S'atorga als que tenen una mitjana de 10 al seu expedient i hem rebut a alguns d'ells a Ràdio Ontinyent

Mireia Fuster, Mar Vidal i Mateo Doménech amb el regidor d'esports

Mireia Fuster, Mar Vidal i Mateo Doménech amb el regidor d'esports / Ràdio Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent homenatjava en el matí d’aquest dimarts 32 estudiants de Primària i Secundària que han sigut reconeguts per la Generalitat València amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic al curs 2020/2021, que s’atorguen a l’alumnat que aconsegueix una mitjana de “10” al seu expedient del curs. Es tracta d’una activitat que coincideix amb la jornada d’apertura de la “Setmana de la Ciutat Educadora”, que del 23 al 30 de novembre inclourà fins a 25 activitats com ara conferències, exposicions, taules rodones o proves esportives.

L’acte tenia lloc al Palau de La Vila, on l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, lliuraven a l’alumnat els diplomes per la seua excel·lència acadèmica, animant-los a continuar amb el seu bon nivell acadèmic a les posteriors etapes de la seua formació.

A Ràdio Ontinyent hem convidat a tres d'eixos estudiants amb expedient acadèmic perfecte perquè ens contaren la seua experiència i com han arribat fins ací, també que ens parlaren sobre el futur i què volen ser de majors. Ells són Mireia Fuster, Mar Vidal, Mateo Doménech.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

L’alumnat complet premiat en Educació Primària ha estat Marta Gandia, Laia Minguet i Iris Senabre, del CEIP Bonavista; Mireia Fuster, Selei Garcia i Jaume Gironès del CEIP Lluis Vives; Francesc Mollà, Joan Sanchis i Neus Torrent del CEIP Carmelo Ripoll; Víctor Pérez, Cristina Salmerón i Pau Gisbert, del CEIP Martínez Valls; Ishak Haron Bellastrach, Martina Cambra i Lucia Vañó del CEIP Vicent Gironés Mora; Iker Campoy, Mateo Doménech i Pablo Sanz del CP Hogar Parroquial de San José; Belén Bellver, Enrique Lloret i Mar Vidal del CP La Concepción; Claudia Cairols, Mar Mollà i Maria Mollà del CP Pureza de María; i Andrea Cambra i Marcos Terol del CP Santa María.

Quant a l'alumnat de Secundària homenatjat han estat Sirekan Hovhannisyan, de l’IES Jaume I; Ana Ruipérez i Julia Nacher, del CP Pureza de María; Blanca Tormo i Noel Gandia del CP La Concepción i Nuria Borredà del CP Hogar Parroquial de San José.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?