Martes, 30 de Noviembre de 2021

Otras localidades

"Impartir una altra matèria en castellà que no sigui llengua castellana no em sembla que ataqui el model"

El líder del PSC, Salvador Illa, adverteix que "si la Generalitat es declara insubmisa s'equivoca"

Cadena SER

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Salvador Illa demana calma davant la decisió del Tribunal Constitucional que referma la sentència del TSJC i creu que les reaccions del Govern desprenen un excés de retòrica. En tot cas creu que no està en risc el català a l'escola i fa una crida a acatar-ho: "Que s'imparteixi una altra matèria en castellà que no sigui llengua castellana no em sembla que ataqui el model que tenim"

Dos dies després de l'aprovació dels pressupostos al Parlament, Illa també ha carregat contra el paper d'Esquerra especialment d'Ernest Maragall: creu que han fet servir Barcelona com a moneda de canvi pels comptes de la Generalitat, una actitud, assegura, poc seriosa: "Vostè s'imagina que Maragall fos alcalde de Barcelona, fent-la servir de moneda de canvi? Un senyor que s'ha menjat aquest gripau? Una mica de serietat!"

El líder del PSC també s’ha mostrat molt crític en referència a la crisi que pateix l’independentisme: "Veig als dos socis de govern més pendents l'un de l'altre que de fer la feina. Hi ha una inèrcia que no és bona per Catalunya. Nosaltres estem construint una alternativa. És el millor servei que podem fer per Catalunya. Un projecte polític per tota Catalunya, no només per la meitat, com fa Aragonès"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?