Política

"Impartir una altra matèria en castellà que no sigui llengua castellana no em sembla que ataqui el model"

El líder del PSC, Salvador Illa, adverteix que "si la Generalitat es declara insubmisa s'equivoca"

ENTREVISTA Salvador Illa (PSC) 24/11/2021

ENTREVISTA Salvador Illa (PSC) 24/11/2021 / Cadena SER

Barcelona

Salvador Illa demana calma davant la decisió del Tribunal Constitucional que referma la sentència del TSJC i creu que les reaccions del Govern desprenen un excés de retòrica. En tot cas creu que no està en risc el català a l'escola i fa una crida a acatar-ho: "Que s'imparteixi una altra matèria en castellà que no sigui llengua castellana no em sembla que ataqui el model que tenim"

Dos dies després de l'aprovació dels pressupostos al Parlament, Illa també ha carregat contra el paper d'Esquerra especialment d'Ernest Maragall: creu que han fet servir Barcelona com a moneda de canvi pels comptes de la Generalitat, una actitud, assegura, poc seriosa: "Vostè s'imagina que Maragall fos alcalde de Barcelona, fent-la servir de moneda de canvi? Un senyor que s'ha menjat aquest gripau? Una mica de serietat!"

El líder del PSC també s’ha mostrat molt crític en referència a la crisi que pateix l’independentisme: "Veig als dos socis de govern més pendents l'un de l'altre que de fer la feina. Hi ha una inèrcia que no és bona per Catalunya. Nosaltres estem construint una alternativa. És el millor servei que podem fer per Catalunya. Un projecte polític per tota Catalunya, no només per la meitat, com fa Aragonès"

ENTREVISTA Salvador Illa (PSC)

43:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1637743936_275003/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00