Sociedad

Els Mossos proven d'identificar els ultres del Benfica que van atacar un autobús i dos locals

Els aficionats van agredir un conductor de TMB amb cops de puny i cops de paraigües i van trencar el vidre frontal del vehicle

La policia catalana treballa en contacte amb la policia portuguesa

Grup de seguidors del Benfica / Twitter

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar identificar els ultres i aficionats del Benfica que aquest dimarts van atacar un conductor d'autobús de TMB i el vehicle que duia i, més tard, van provocar aldarulls al voltant de l'estadi. Els Mossos estan en contacte amb la policia portuguesa, que va avisar inicialment als agents que alguns ultres, Dragons Vermells, s'havien desplaçat a la capital catalana.

L'incident més greu va passar a primera hora de la tarda, passades les 16.30h, quan un grup d'un centenar d'aficionats portuguesos van intentar pujar a un autobús de TMB al carrer Roger de Llúria amb Gran Via. Uns 50 aficionats van pujar a l'autobús i el conductor es va negar a arrencar el vehicle, deixant les portes obertes perquè els clients baixessin de l'autobús. Al negar-se a arrencar, els jugadors van trencar el vidre frontal del bus amb cops de puny i de paraigües. Van fer el mateix amb ell, que va acabar ferit lleu. Una hora després, a les 17.30h, el conductor formalitzava la denúncia.

En parel·lel, en aquell moment, centenars d'aficionats protagonitzaven aldarulls als carrers propers a l'estadi del Camp Nou, en concret al Carrer Felipe de Paz. Desenes d'aficionats, segons fonts del cas, van fer bar destrosses al Bar El Sabroso. Els Mossos d'Esquadra van demanar ajuda als Bombers de Barcelona, ja que els ultres havien llençat bengales dins el local, que s'havia omplert de fum. Els aficionats portuguesos també van trencar els vidres del local que hi ha en el número 20 del mateix carrer. Una persona va resultar ferida d'un tall a la mà, tot i que no va fer falta que es desplacés el SEM ja que no va necessitar assitència mèdica d'emergència.

Abans de tot això, a les 15h del migdia, la Guàrdia Urbana, ja havia alertat que una dotzena de radicals estava encentent bengales al centre de Barcelona, a la plaça Catalunya i fent càntics a un bar cèntric, al Bar Txapela.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00