Soroll GironaSoroll Girona
Actualidad

El relat en primera persona de la violència de gènere

Àngels Roura plasma en un llibre "el forat negre" de la seva vida

Àngels Roura a l'estudi 1 de Ràdio Girona / J.A.

Girona

La història de l'Àngels és la d'una víctima de violència de gènere. Ha recopilat en un llibre la seva història en el que ha batejat com "el forat negre de la seva vida". Cada dia a les comarques de Girona es presenten quatre denúncies relacionades amb aquest tema.

L'Àngels situa aquest 'forat negre vital' entre el 2017 i el 2020, quan manté una relació amb un home. El seu entorn l'avisa però ella parla d'un concepte: la caixa grisa. I un altre concepte, el dia que va arribar a patir per la seva vida: el dia D.

La violència de gènere en primera persona

20:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000024077/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 La víctima es troba sortint d'aquesta experiència amb un desgast emocional i no sempre troba comprensió de l'entorn. L'Àngels diu que ha estat víctima de violència institucional a la comissaria dels Mossos de Santa Coloma quan va anar a denunciar un trenament de condemna.

Tot plegat ho recull en el llibre 'Maite, vaig ser jo, podries ser tu' que presenta aquest divendres a les 7 a la Casa de Cultura de Girona.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00