Fórmula 1

"La renovació dels acords amb la Fórmula 1 i el motociclisme és dotar al país del millor espectacle"

El director general del Circuit de Catalunya celebra al 'Què t'hi Jugues!' que s'opti per allargar els contractes per als propers cinc anys

Josep Lluís Santamaria: "La renovació dels acords amb la F1 i el motociclisme és dotar al país del millor espectacle"

Josep Lluís Santamaria: "La renovació dels acords amb la F1 i el motociclisme és dotar al país del millor espectacle"

09:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001815061/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Que t'hi Jugues!' hem parlat amb el director del Circuit de Barcelona-Catalunya Josep Lluís Santamaria, després que aquesta setmana la Generalitat de Catalunya autoritzés a l'empresa que gestiona el Circuit a renovar els contractes de la Fórmula 1 i Moto GP fins al 2026. La notícia ha arribat també a les portes de la celebració per commemorar els 30 anys d'història del Circuit.

"La renovació és una notícia molt esperada, però ha portat molta feina arribar fins aquí. És un dels objectius que teníem, tenir un contracte a llarg termini, i ja tenim els dos aquí", ha dit Santamaria a SER Catalunya, qui ha afegit que "en el cas de les motos és un mínim de tres Grans Premis el que ens hem assegurat, però treballarem perquè puguem estar els cinc anys amb cinc Grans Premis".

Santamaria ha explicat que treballen per millorar les instal·lacions del Circuit: "És una instal·lació que hem de posar al dia perquè les tecnologies avancen. Ens hem de posar al dia i fer que el Circuit tingui la millor tecnologia, els millors serveis per a les persones que vinguin i facilitar que hi hagi més usuaris per a la instal·lació".

"Després de 31 Grans Premis, poder tenir cinc anys més de Fórmula i, esperem també de Moto GP, és dotar al país del millor que tenim del món del motor i això és molt important. És el millor espectacle", ha dit Josep Lluís Santamaria sobre la renovació dels contractes.

Santamaria també ha avançat al 'Què t'hi Jugues!' que esperen que la Fórmula 1 torni a disputar els testos de pretemporada al Circuit: "Estem treballant perquè els tests de Fórmula 1 tornin al Circuit. Tenim la sol·licitud i els requeriments que necessiten i esperem que aquest mes de febrer els puguem tenir per aquí".

Finalment Santamaria ha parlat de la festa de commemoració del 30è aniversari del Circuit. "Estem preparant una festa familiar en què la gent pugui conèixer el que és aquesta instal·lació, el que es pot fer i que la gent que mai ha vingut pugui venir a conèixer-la", ha explicat Santamaria qui ha afegit que "tots els ingressos per entrades i voltes solidàries van destinats íntegrament a la Marató de TV3".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00