Fútbol

Joan Dausà: "La cançó 'Xana' neix de la llum i l'amor de la seva família"

El músic explica al 'Què t'hi Jugues!' com va viure la presentació del tema que ha dedicat a la filla de Luis Enrique i del seu nou disc 'Ho tenim tot'

Joan Dausà: "La cançó 'Xana' neix de la llum i l'amor de la seva família"

Joan Dausà: "La cançó 'Xana' neix de la llum i l'amor de la seva família"

11:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001815550/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit Joan Dausà ha començat la gira de presentació del seu nou disc 'Ho tenim tot'. Ho ha fet al Palau de la Música, a Barcelona, a 'La Nit de l'Ara', un dels actes de l'11è aniversari del mitjà. "És un disc que combina cançons més tranquil·les i cançons més potents, que també reivindiquen la celebració i l'èpica. És un disc de contrastos que pretén fer la reflexió de si realment estem vivint la vida com voldríem, que no sigui massa tard quan ho descobrim de grans", ha reflexionat el músic al 'Què t'hi Jugues!' i ha afegit: "Si som conscients que el nostre tot som nosaltres mateixos i connectem amb nosaltres, segurament ho tindrem tot i tot el que tinguem al voltant són complements que poden fer que encara siguem més feliços en aquesta vida".

El concert d'aquesta nit ha tingut uns espectadors especials, el seleccionador espanyol Luis Enrique i la seva família, que han viscut un moment únic. Joan Dausà ha cantat la cançó 'Xana', un regal privat del músic a la família de Luis Enrique: una cançó dedicada a la seva filla, que va morir a l'agost del 2019, quan tenia nou anys. "El sentit de la música és l'acompanyament emocional en moments vitals i ahir vam viure un d'aquests moments, ja des de l'alegria d'haver compartit aquesta vida amb la Xana", ha explicat Dausà, qui ha afegit: "Se'ns va acudir de fer-los aquesta sorpresa i ells estaven feliços perquè deien que a la Xana li hauria encantat que fos així. Va ser molt bonic".

Joan Dausà també ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya com va sorgir la idea de fer aquesta cançó. "La cançó 'Xana' neix de la llum i l'amor de la seva família, un fer-la present constantment", ha explicat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00