Política

Susana Mora, al Comitè Federal del PSOE

El PSOE Menorca consolida la seva presència als òrgans autonòmic i estatal

Delegació menorquina del PSOE al 14è Congrés del partit / PSOE Menorca

Mahón

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el 14è Congrés de PSIB, on hi ha acudit una nombrosa representació de Menorca, encapçalada per Susana Mora, juntament amb la resta de delegats i convidats. D'aquesta cita autonòmica, Mora ha assenyalat que "Menorca ha sortit reforçada gràcies a la incorporació de companys en diferents òrgans autonòmics i estatals, com l'Executiva del PSIB, el Consell Polític i el Comitè Federal del PSOE".

Susana Mora serà la persona que formarà part del Comitè Federal, "una magnífica oportunitat per representar la nostra illa amb orgull i responsabilitat i tenir una veu a Madrid des del coneixement de la primera institució menorquina i des de l'experiència orgànica com a secretària general". Aquesta és, en paraules de la socialista, "una passa endavant per consolidar el projecte socialista que tots i totes compartim".

Carol Marquès, Miquel Company i Damià Borràs s'incorporen a la Comissió Executiva del PSIB-PSOE, juntament amb Héctor Pons i Pilar Carbonero, els quals seguiran sent membres. Carbonero assumiarà la secretaria executiva d'Emergència Climàtica i Medi Rural. "Vull agrair la feina feta aquests 4 anys per part dels companys que han sumat esforços per traslladar la realitat insular a l'autonòmica, i més en uns moments tan difícils com els que hem viscut per la Covid-19", ha defensat.

En aquest sentit, la secretària general ha manifestat el seu agraïment a Marquès, Company i Borràs pel seu compromís en "mantenir i seguir el testimoni dels companys que han tingut aquest càrrec durant els últims anys", i els ha encoratjat a "seguir treballant per fer de Menorca una illa encara millor, a través de la seva participació a l'Executiva del PSIB, liderada per Francina Armengol".

Per últim, les persones que formaran part del Consell Polític i que s'han elegit al 14è Congés del PSIB, han estat Pepe Mercadal, Sandra Moll i Isabel López. La resta de membres d'aquest òrgan es triaran en el Congrès insular, que se celebrarà, a Sant Lluís, els dies 22 i 23 de gener, i a les assemblees locals de renovació dels seus càrrecs, que s'han de desenvolupar abans del proper mes d'abril.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00