Sociedad

Tot els partits critiquen el PP per deixar al comissió de la Llei de Reserva de Biosfera

Des de Ciudadanos es qualifica la mesura com una "errada" a l'hora que es demana una majoria de dos terços per aprovar els reglaments

El conseller de Ciudadanos Eugenio Ayuso s'ha mostrat molt crític amb la postura del PP davant la comissió de la Llei de Reserva de Biosfera. / Ciudadanos.

Mahón

Crítica unànime a la decisió del PP d’abandonar la comissió de la Llei de Reserva de Biosfera. Fins i tot l’altre partit a la oposició al Consell, Ciudadanos, qualifica com una "errada" la postura dels populars.

Pel conseller del partit taronja, Eugenio Ayuso,  és important seguir en aquesta comissió per assolir un redactat final de la llei que sigui de consens gràcies a la feina que ara s’ha de fer. Aquest acord hauria de passar, segons ell, per una majoria qualificada de cara a implantar els reglaments que pengin de la llei. Eugenio Ayuso vol que s'aprovin amb dos terços del vots del Consell com a mínim.

Des de l’equip de govern del Consell també ha hagut crítiques a l’actuació dels populars. Josep Juaneda, conseller de Medi Ambient, ha recordat que la voluntat és arribar a un consens amb totes les forces polítiques  perquè aquesta no és la llei de cap partit sinó que ha ser de tots.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00