Sociedad

Jordi Finazzi pren possessió com a nou director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya

Finazzi relleva Jaume Serra, que a partir d'ara assumeix el càrrec de delegat de Prisa Media a Catalunya

"No hi ha varetes màgiques ni transformacions ràpides. Ens tocarà ser atrevits en alguna ocasió"

Jordi Finazzi (nou director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya), Ignacio Soto (director general de la SER) i Jaume Serra (delegat de Prisa Media a Catalunya) / Xavier Sánchez CADENA SER

L’estudi Toresky ha estat l’escenari del relleu en la direcció de Ràdio Barcelona i SER Catalunya, un càrrec que avui assumeix Jordi Finazzi, mentre que Jaume Serra passa a ser el delegat de Prisa Media a Catalunya.

Finazzi ha explicat que “el els meus somnis, la millor opció per tornar a Catalunya era Ràdio Barcelona, una emissora que sempre ha marcat el pas”. El nou director ha remarcat que “tenim moltes coses a fer. Som a les portes de complir 100 anys, una fita que treballarem amb il·lusió, respecte i qualitat”

Jordi Finazzi / Xavier Sánchez (Cadena SER)

Jordi Finazzi s’ha compromès a “treballar amb tot l’esforç” i a aportar “confiança, il·lusió i valor, tenint cura dels nostres oients, del talent del nostre personal i de la imatge de l’empresa”

També ha subratllat que “no hi ha varetes màgiques ni transformacions ràpides. Ens tocarà ser atrevits en alguna ocasió”

“Un equip amb molt compromís, lleialtat i capacitat de treball”

Jaume Serra / Xavier Sánchez

El nou delegat de Prisa Media a Catalunya, Jaume Serra, ha definit Finazzi com “un gran apassionat de la ràdio que acumula molts anys de coneixement i que manté la curiositat. Un home amb gran capacitat de treball, que és equilibrat, assequible i molt bona persona”

Pel que fa al personal amb qui es trobarà, el personal de la SER a Catalunya, Serra destaca que és “un equip de bons professionals amb molts de compromís i un alt nivell de lleialtat

“Un futur optimista per a la ràdio”

Ignacio Soto / Xavier Sánchez

El director general de la SER, Ignacio Soto, ha apuntat que hi ha “un futur optimista per al mitjà ràdio. L’àudio és tendència a nivell mundial. A més, hi ha una relació de confiança amb l’oient que cap altre mitjà supera, la tecnologia no canibalitza sinó suma, la ràdio ha estat el mitjà més espavilat. I també és el més confiable a tota Europa”

Soto ha destacat les fortaleses de la SER per afrontar els propers anys: “Comptem amb marques líders, tenim un model diversificat amb gran capil·laritat, un equip amb experiència i la voluntat de treure partit de tot plegat amb Prisa Media”

Ha apuntat també les amenaces: “les que pateix la ràdio musical per les plataformes d’streaming, que podem salvar amb dues grans marques, Els40 i Dial. També el canvi en el consum d’esports i un mercat publicitari que ha patit molt durant la pandèmia.”

Eduardo Navarro

Eduardo Navarro

Licenciado en Periodismo por la UAB, donde ha sido profesor asociado. En la Cadena SER desde 1990. Ha...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00