Hora 14 JódarHora 14 Jódar

Sociedad

Jordi Finazzi pren possessió com a nou director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya

Finazzi relleva Jaume Serra, que a partir d'ara assumeix el càrrec de delegat de Prisa Media a Catalunya

"No hi ha varetes màgiques ni transformacions ràpides. Ens tocarà ser atrevits en alguna ocasió"

Jordi Finazzi (nou director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya), Ignacio Soto (director general de la SER) i Jaume Serra (delegat de Prisa Media a Catalunya) / Xavier Sánchez (CADENA SER)

L’estudi Toresky ha estat l’escenari del relleu en la direcció de Ràdio Barcelona i SER Catalunya, un càrrec que avui assumeix Jordi Finazzi, mentre que Jaume Serra passa a ser el delegat de Prisa Media a Catalunya.

Finazzi ha explicat que “el els meus somnis, la millor opció per tornar a Catalunya era Ràdio Barcelona, una emissora que sempre ha marcat el pas”. El nou director ha remarcat que “tenim moltes coses a fer. Som a les portes de complir 100 anys, una fita que treballarem amb il·lusió, respecte i qualitat”

Jordi Finazzi / Xavier Sánchez (Cadena SER)

Jordi Finazzi s’ha compromès a “treballar amb tot l’esforç” i a aportar “confiança, il·lusió i valor, tenint cura dels nostres oients, del talent del nostre personal i de la imatge de l’empresa”

També ha subratllat que “no hi ha varetes màgiques ni transformacions ràpides. Ens tocarà ser atrevits en alguna ocasió”

“Un equip amb molt compromís, lleialtat i capacitat de treball”

Jaume Serra / Xavier Sánchez

El nou delegat de Prisa Media a Catalunya, Jaume Serra, ha definit Finazzi com “un gran apassionat de la ràdio que acumula molts anys de coneixement i que manté la curiositat. Un home amb gran capacitat de treball, que és equilibrat, assequible i molt bona persona”

Pel que fa al personal amb qui es trobarà, el personal de la SER a Catalunya, Serra destaca que és “un equip de bons professionals amb molts de compromís i un alt nivell de lleialtat

“Un futur optimista per a la ràdio”

Ignacio Soto / Xavier Sánchez

El director general de la SER, Ignacio Soto, ha apuntat que hi ha “un futur optimista per al mitjà ràdio. L’àudio és tendència a nivell mundial. A més, hi ha una relació de confiança amb l’oient que cap altre mitjà supera, la tecnologia no canibalitza sinó suma, la ràdio ha estat el mitjà més espavilat. I també és el més confiable a tota Europa”

Soto ha destacat les fortaleses de la SER per afrontar els propers anys: “Comptem amb marques líders, tenim un model diversificat amb gran capil·laritat, un equip amb experiència i la voluntat de treure partit de tot plegat amb Prisa Media”

Ha apuntat també les amenaces: “les que pateix la ràdio musical per les plataformes d’streaming, que podem salvar amb dues grans marques, Els40 i Dial. També el canvi en el consum d’esports i un mercat publicitari que ha patit molt durant la pandèmia.”

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad