Lunes, 17 de Enero de 2022

Otras localidades

Creuen que som imbècils?

Enrique Moltó, climatòleg

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

De vegades no entenc la classe política però pot ser en bona part siga culpa nostra. Pot ser que com cada vegada n’hi han menys mitins el llenguatge mitiner ens envaeix de continu. Anys després d’haver-se construït i d’haver-se promès la seua apertura tots lluiten per fer-se la foto i el premi electoral de la inauguració del Centre de Malalt Mentals d’Alcoi. Ho lamente, no es pot presumir d’una cosa que s’ha endarrerit massa i de la que tots son responsables.

El tema del tren Alcoi-Xàtiva es sagnant, sobre tot en els dos principals partits espanyols. Després d’anys i anys manant, de vegades a totes les administracions a l’hora, es permeten el luxe d’anar a una manifestació en defensa del tren sempre que estan a l’oposició. Quina barra que tenen! Van a congressos de sindicats agraris i els diuen tot allò que volen sentir i els afalaguen, però quan manen tot queda oblidat. Al mateix sentit, en temes de pandèmia, tots els responsables polítics critiquen les accions i inaccions als respectius governs que ells mateixos fan o no fan allà on manen. Governs que participen en manifestacions contra coses que passen tals com infrafinanciació, violència de gènere, pensions, situació econòmica, etc., com si ells no pogueren fer res… que pot ser no puguen fer molt. No vull fer demagògia, no tots son iguals la política és necessària, però, no ens podrien parlar mes clar, de forma més sincera, no dient-nos el que volem sentir?

Tampoc ajuda des de fora de la política que Eder Sarabia, entrenador de l’Andorra, declare que ell diu als seus jugadors que no perguen temps i que no es tiren, quan tots saben que això no ho fa cap entrenador. En definitiva, els ciutadans deuríem demostrar que ja som majors d’edat i que mereixem que no ens menteixquen i ho farem votant-los encara que no ens contaren mentides que volem sentir.

Si, ja ho sé, una quimera.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?