Deportes

"Masferrer y Ibáñez nos dieron una lista con periodistas y personalidades a las que había que presionar"

Al 'Què t'hi jugues!' hem tingut accés a les declaracions en seu judicial de Victor Vallés, treballador d'I3 Ventures, de l'empresari Jaime Malet i de la directora de la Fundació Maria Vallès

"Jaume Masferrer y Carlos Ibáñez nos dieron una lista con periodistas y personalidades a las que había que presionar"

"Jaume Masferrer y Carlos Ibáñez nos dieron una lista con periodistas y personalidades a las que había que presionar"

19:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001818761/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El 'Què t'hi Jugues!' ha tingut accés a les declaracions en seu judicial de Victor Vallés, extreballador d'I3 Ventures i qui era l'encarregat de gestionar els comptes relacionats amb el Barçagate, així com també de l'empresari Jaime Malet, qui va fer d'intermediari entre la junta directiva i I3 Ventures i de Maria Vallès, directora de la Fundació.

Victor Vallés, treballador d'I3 Ventures

L'extreballador d'I3 Ventures era l'encarregat de gestionar els comptes relacionats amb el BarçaGate i explica en seu judicial que en una reunió se'ls hi va donar una llista amb persones a qui atacar. "En una reunión en la que estuvimos presentes, Carlos Ibáñez, Jaume Masferrer y un servidor, nos dieron una lista no completa, pero sí con periodistas y personalidades a las que había que presionar. Era una lista de personas y periodistas contrarios supuestamente según el cliente a la junta de Bartomeu", ha declarat Victor Vallés en seu judicial.

A més, l'extreballador d'I3 Ventures també explica que s'havien intervingut enquestes. "En estos perfiles, precisamente los de Facebook y Twitter, no se utilizaban bots. Sí que es cierto que de forma puntual se utilizaban estas herramientas para intervenir encuestas", ha declarat Victor Vallés.

Jaime Malet, empresari

Una altra de les persones que ha declarat en seu judicial pel BarçaGate és l'empresari Jaime Malet, qui va fer d'intermediari entre la junta directiva del FC Barcelona i I3 Ventures. Malet parla d'una reunió a la seu de Telam Partners al setembre del 2017 i afirma que en aquesta reunió mai es va parlar d'atacar adversaris, però sí de defensar-se. "En esa reunión el señor Ibáñez en ningún momento propuso la creación de perfiles falsos o atacar a personas porque si eso hubiese pasado en mi despacho la conversación se hubiese terminado inmediatamente. Más allá de si rozan la ilegalidad, que lo debe decidir la justicia, es una cuestión ética", ha declarat Malet en seu judicial.

Maria Vallès, directora de la Fundació

A la directora de la Fundació Maria Vallès se li van atribuir algunes de les factures vinculades amb el BarçaGate, però en seu judicial ella ha declarat que un dia es va trobar que arribaven informes d'I3 Ventures sobre la Fundació que ella en cap moment havia demanat. "Yo no firmé absolutamente nada. Ni un contrato ni una factura. La Fundación no pagó absolutamente nada por estos dos informes", ha declarat Vallès en seu judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00