Fútbol

"Ansu Fati está demostrando que será uno de los mejores del mundo"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Pau Ruiz i Miguel Ángel Ramírez, dos dels integrants del cadet on van coincidir Ansu, Nico i Èric Garcia

"Ansu Fati está demostrando que será uno de los mejores del mundo"

"Ansu Fati está demostrando que será uno de los mejores del mundo"

09:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001819628/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem recordat el cadet del FC Barcelona de la temporada 2016-2017 que va enlluernar al futbol base de la Masia i on hi jugaven Ansu Fati, Eric Garcia i Nico, entre d'altres. Per fer-ho hem parlat amb dos futbolistes que en van formar part, Pau Ruiz, actualment porter al filial de l'Europa i Miguel Ángel Ramírez 'Miguelete', jugador de l'Atlético Sanluqueño. "Nos alegra mucho verles al primer equipo. Hemos compartido muchísimos años con ellos, muchos momentos, muchos partidos y te alegras de verles arriba. Están demostrando el nivel que tienen cada uno. Creo que van a llegar muy lejos", ha dit Miguelete al 'Què t'hi Jugues!'. "Era una generació de gent amb molt nivell i per nosaltres ha estat una experiència brutal. Coincidir amb ells és una cosa que recordarem de per vida", ha sentenciat Pau Ruiz.

Un dels grans futbolistes d'aquell cadet històric era Ansu Fati i els dos futbolistes han coincidit en el fet que Ansu serà un jugador que marcarà una època. "Ansu está a un nivel increíble y está demostrando que va a ser uno de los mejores jugadores del mundo si ya no está entre ellos", ha dit Miguelete i Pau Ruiz ha afegit: "L'Ansu el trobo molt diferencial. Ja ho era en el seu moment a les categories inferiors. Crec que és un jugador amb un potencial al·lucinant i si les lesions l'acompanyen i el seu tarannà físic i mental també, pot arribar a ser un dels millors del món".

Pau Ruiz també ha destacat el rendiment d'Arnau Tenas, amb qui competia per un lloc a la porteria en aquell cadet la temporada 16-17. "Crec que el podem arribar a veure com a fixa a la porteria del primer equip del Barça. Té totes les qualitats, tant físiques, com tècniques, com mentals, per poder ser allà en un futur. Estic segur que arribarà al primer equip, és el que ell ha volgut sempre", ha afirmat Ruiz al 'Què t'hi Jugues!'.

Finalment Pau Ruiz ha destacat la importància de jugar al FC Barcelona. "El fet d'estar al Barça t'obre moltíssimes portes, a Espanya i també arreu del món. És el somni de molta gent. Aquesta generació és una cosa única, molts estan ja arribant al màxim nivell i a l'elit", ha destacat a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00