Soroll GironaSoroll Girona
Actualidad

L'Hospital de Figueres espera el pic de contagis per la setmana que ve

El centre té els llits plens i dos brots actius al sociosanitari Bernat Jaume

El centre sociosanitari Bernat Jaume / Cedida per la FSE

Figueres

L'Hospital de Figueres té 134 llits disponibles en època de grip i aquest any el centre ja ho té tot ple. Per això s'estan fent trasllats de malalts en alguns casos o postposant operacions no urgents. una situació que es produeix després que el centre hagués pogut anar retallant llista d'espera. El gerent, Martí Masferrer, ha explicat que la situació és complicada per la pressió de la frontera i el turisme durant el pont.

Martí Masferrer, gerent de l'Hospital de Figueres

06:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000024616/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Fundació Salut Empordà té 23 treballadors de baixa i, a banda, també ha detectat dos brots que afecten una quarantena d'usuaris del Centre Sociosanitari Bernat Jaume, tots de caràcter lleu. Hi ha 30 casos a la tercera planta, on es tracten persones amb demència i malalties neuronals. A la primera planta hi ha 8 casos més.

A banda, l'Hospital de Palamós i el centre sociosanitari Palamós Gent Gran han restringit també les visites i acompanyaments. A Consultes externes, urgències, zones covid i la quarta planta no es permet acompanyant mentre que en la resta hi ha limitacions, a excepció de maternitat i pediatria.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00