Soroll GironaSoroll Girona
Actualidad

Mercat negre i productes de mala qualitat per la falta de testos d'antígens

Ho diu la presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Girona que apunta que aquesta sisena onada ha agafat d'imprevist les autoritats sanitàries

Un test d'antígens / Laia Solanellas - Europa Press - Archivo EUROPA PRESS

Girona

A hores d'ara ja és molt difícil trobar una farmàcia amb testos d'antigen, tot i que algunes han racionat la venda per evitar quedar-se sense estoc. Una situació que el sector no creu que millori abans de festes perquè el desabastiment afecta als magatzems dels proveïdors.

Un buit de productes que es tradueix en mercat negre de gent que n'ha fet acapte o la venda per Internet de testos de mala qualitat, amb una menor sensibilitat de detecció que comporta falsos negatius.

S'han acabat els testos d'antigens a les farmàcies?

07:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000024923/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Girona, Rosa Núria Aleixandre, diu que amb els testos d'antigen s'ha viscut un cert pànic com amb les mascaretes a l'inici de la pandèmia. La presidenta dels farmacèutics gironins creu que l'actual situació de desabastiment es deu perquè les autoritats sanitàries no comptaven amb una sisena onada ni menys d'aquesta virulència.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00