Sociedad

Les veus de SER Catalunya pugen a escena

El director teatral David Selvas ha sigut l'encarregat de domar els talents d'un grup de professionals de la casa, que protagonitzen l'obra teatral "Fum Fum Fum" de Jordi Sánchez

Teatre de Sant Esteve (26/12/2021)

Teatre de Sant Esteve (26/12/2021)

02:00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cat_totescomedia_20211226_120000_140000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El dia de Sant Esteve a partir de les 12 del migdia, teniu una cita teatral a les ones, a través de les freqüències de la SER i SER Catalunya. Els companys de la redacció d’informatius, esports i programes protagonitzen el tradicional ràdioteatre de SER Catalunya.

Rosa Badia, Jordi Martí, Gisela Rodríguez, Guillem Carreras, Anna Puigboltas i Ramon Iglesias, surten de la seva zona de confort, per donar vida als personatges de la comèdia nadalenca “Fum Fum Fum”, una obra amb l’empremta de Jordi Sánchez, cocreador de “Plats Bruts” i autor d’obres teatrals com “Kràmpack”.

Al desembre del 1997, “Fum Fum Fum” es va estrenar al Teatre Romea de Barcelona, amb un repartiment encapçalat per Glòria Roig i Marc Cartes. En aquesta ocasió l’actor i director David Selvas ha guiat als nostres intèrprets, en un muntatge que us permetrà descobrir altres talents dels nostres companys.

El programa especial d’aquesta emissió, conduit per Màxim Castillo, comptarà amb un making-off de la gravació de l’obra, i una entrevista amb Jordi Sánchez, el Antonio Recio de “La que se avecina”, autor d’aquest text ambientat a la nit de Nadal, a una masia catalana, on una família un mica disfuncional celebra el nadal a la seva manera.

Els últims anys la SER a Catalunya ha produït muntatges de ràdioteatre com “El Mètode Gronholm” de Jordi Galceran dirigit per Mario Gas, “Nit de Ràdio 2.0” de Cristina Clemente, i “Les cartes del Pare Noel” de J.R.R. Tolkien, sempre amb protagonisme de periodistes de la casa.

El “Fum Fum Fum” de SER Catalunya, tornarà a escoltar-se el matí del dia de Reis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00