Jueves, 20 de Enero de 2022

Otras localidades

Ajuntament i sindicats, enfrontats a Salt per la vaga de neteja

El consistori ha denunciat a Treball que s'incompleixen els serveis mínims, mentre que els sindicats acusen l'ajuntament de calúmnies

Deixalles amuntegades a Salt el segon dia de vaga

Deixalles amuntegades a Salt el segon dia de vaga / ACN

A Salt, on porten ja tres dies amb una vaga d'escombriaires, l'ajuntament ha denunciat a Treball que els vaguistes incompleixen els serveis mínims. Els sindicats ho desmenteixen i acusen l'ajuntament de calúmnies. El conflicte laboral està enquistat i les parts porten sense parlar des del dimecres de la setmana passada.

L'ajuntament ha presentat un seguit d'auditories diàries que diuen que no s'han complert els serveis mínims dictats pel Departament de Treball i diu que suposen un greu problema de salut pública. Unes afirmacions que ha desmentit el president del comitè d'empresa, Xavier Vives, en una entrevista a Ràdio Girona.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Fa pràcticament una setmana que empresa i treballadors no s'asseuen a la taula. Els treballadors -subcontractats per Fomento de Construcciones- critiquen que porten 4 anys sense pujada salarial i que fa un any que estan amb el conveni caducat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?