Actualidad

Ajuntament i sindicats, enfrontats a Salt per la vaga de neteja

El consistori ha denunciat a Treball que s'incompleixen els serveis mínims, mentre que els sindicats acusen l'ajuntament de calúmnies

Deixalles amuntegades a Salt el segon dia de vaga / ACN

A Salt, on porten ja tres dies amb una vaga d'escombriaires, l'ajuntament ha denunciat a Treball que els vaguistes incompleixen els serveis mínims. Els sindicats ho desmenteixen i acusen l'ajuntament de calúmnies. El conflicte laboral està enquistat i les parts porten sense parlar des del dimecres de la setmana passada.

L'ajuntament ha presentat un seguit d'auditories diàries que diuen que no s'han complert els serveis mínims dictats pel Departament de Treball i diu que suposen un greu problema de salut pública. Unes afirmacions que ha desmentit el president del comitè d'empresa, Xavier Vives, en una entrevista a Ràdio Girona.

Xavier Vives, president del Comitè d'Empresa de la recollida d'escombraries de Salt

07:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000025022/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Fa pràcticament una setmana que empresa i treballadors no s'asseuen a la taula. Els treballadors -subcontractats per Fomento de Construcciones- critiquen que porten 4 anys sense pujada salarial i que fa un any que estan amb el conveni caducat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00