Sábado, 22 de Enero de 2022

Otras localidades

L'hostaleria gironina marca l'horitzó al 2023

L'any que ve serà encara de remuntada perquè companyies aèries i tour-operadors no estaran a ple rendiment

El president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de GIrona, Antoni Escudero

El president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de GIrona, Antoni Escudero / Ràdio Girona

2022 serà un altre any de resistència per al turisme gironí. El president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona sí que creu es començarà a tornar a la normalitat, però no vindrà tot el turisme internacional perdut.

Per tornar a nivells prepandèmics, la Costa Brava depèn del turista internacional i això sol ser sinònim de que es reactivin primer altres empreses com aerolínies i operadors turístics que, no arrancaran encara a ple rendiment. Per això, el president de la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero, posa l'horitzó de la recuperació real al 2023.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Aquest any s'han recuperat xifres turístiques gràcies al turista nacional, però sense el retorn del visitant estranger Escudero creu que la costa Brava no té res a fer.

Segueixen tancant empreses

El president de la patronal d'hostaleria gironina creu que el tancament d'empreses del sector turístic encara no s'ha acabat. Antoni Escudero considera que quan es torni a la plena activitat hi haurà més companyies que tiraran la tovallola.

Tot i que el degoteig d'empreses del sector turístic que han abaixat persiana s'hagi aturat, aquesta és una realitat enganyosa segons Escudero. Tem que un cop que el turisme es torni a reactivar vindran problemes en forma de tancaments i acomiadaments.

Aquestes empreses ara segueixen endavant gràcies al mecanisme dels ERTO, subvencions o crèdits ICO. En alguns casos a més, Escudero lamenta que els requisits que s'imposen per rebre suport són gairebé impossibles de complir.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?