Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

Cap Nen Sense Joguina aconsegueix la segona millor recaptació de la seva història

Un any més, la marató radiofònica solidària més veterana, amb 55 anys de trajectòria ha assolit el seu objectiu amb una recaptació extraordinària. 46.787 euros, la segona millor de la seva història

L'estudi Toreski ha acollit un any més la gran subhasta del Cap Nen Sense Joguina

L'estudi Toreski ha acollit un any més la gran subhasta del Cap Nen Sense Joguina / Cadena SER

L’edició 2022 del Cap Nen Sense Joguina s’ha tancat amb una recaptació de 47.787 euros, la segona més gran dels seus 55 anys d’història.

L’article més cotitzat de la nit, amb 2.100 euros, ha estat un clàssic del programa, l’original de Francisco Ibáñez de ‘Mortadelo y Filemón’ , que ha donat l’actor i també dibuixant Carlos Areces, gran fan d’Ibáñez.

En segona posició, amb 2.000 euros, un vestit del cantant d’Alfred García que ha estat aconseguit per un grup de 10 seguidores, amb la intenció de regalar-lo a l’artista.

Altres obres d’art també han estat objecte de desig en aquesta 55a edició del Cap Nen Sense Joguina. 1.200 euros s’han donat per una obra de Guim Tió. I 1.100 pel cartell de les festes de la Mercè cedit per Ada Colau.

En l’apartat esportiu, han destacat els 1.000 euros per la samarreta del jugador de l’Espanyol Raúl de Tomás, seguit dels 900 euros aconseguits per la samarreta de l’equip femení del FC Barcelona. 850 han assolit les botes de la Pilota d’Or Alexia Putellas i també 850 per una samarreta de la selecció espanyola signada per l’entrenador Luís Enrique.

Comentari especial mereix la contribució de Catànies Cudié a la campanya (9.000 euros) i sobretot les donacions, 14.467 euros.

Un programa que ha començat a les 7 de la tarda i que s’ha prolongat fins dos quarts de dues de la matinada, sempre conduït per Rosa Badia. I per on han passat personalitats com l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, Andreu Buenafuente, Manuel Fuentes, Jordi Évole, Toni Clapés o les veus de SER Catalunya.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?