Segueixen brodant-ho

El Girona derrota el Fuenlabrada per 2-1 amb gols de Baena i Stuani i segueix consolidant-se en zona de play off.

Els gironins encadenen 5 victòries seguides al seu estadi.

Stuani, Baena i Samu Saiz, protagonistes de la victòria contra el Fuenlabrada. / Imatge: LFP

Girona

El Girona segueix sense fer presoners a Montilivi. Amb una primera meitat quasi perfecta i una certa dosi de patiment els últims vint minuts va liquidar el Fuenlabrada per 2-1, encadena la cinquena victòria consecutiva, es consolida en sisena posició, en zona de play off, i queda momentàniament a 6 punts de l’ascens directe a l’espera del que faci l’Eibar a Oviedo avui.

Classificació de lliga després de 23 jornades. / Imatge: LFP

Amb la tornada de Stuani i Arnau Martínez i la continuïtat d’Ortolá a la porteria, l’entrenador va poder alinear l’11 que els aficionats ja reciten i que juga de memòria.

Davant d’un Fuenla que va intentar plantejar una pressió molt avançada, el Girona va tornar a utilitzar el recurs de fer sortir Ortolá molts metres fora de l’àrea per actuar com un central més i trobar el company alliberat amb una certa comoditat.

Stuani i Samu Saiz van perdonar l’1-0 ben aviat, als 3’, després d’una gran acció d’un Baena que sí que va obrir el marcador quan encara no s’havia arribat al quart d’hora resolent amb un toc gairebé de billar una passada filtrada a l’esquena de la defensa per Samu Saiz. El ‘10’ va rebre alliberat i es va plantar fins a la frontal de l'àrea sense gairebé oposició.

Dos minuts més tard els mateixos protagonistes van calcar la jugada però aquest cop Baena va voler controlar i Morro li va tapar l’angle.

El Fuenlabrada va fer un pas endavant però l’amenaça del Girona no es va esvair i poc després de la mitja hora, Stuani va endreçar al fons de la xarxa un rebuig centrat de Morro a xut de Baena des de fora de l’àrea.

A la segona meitat el Fuenlabrada va fer entrar tots els arguments ofensius que li quedaven a la banqueta, va prescindir d’un central i va aconseguir inclinar el camp arriscant més en defensa.

El Girona va entrar en l’intercanvi de cops i intentava connectar Samu o Baena amb Valery i Arnau a la contra però no només no va aconseguir trobar el 3-0 –el va fer Juanpe però l’àrbitre el va anul·lar per fora de joc de Bueno- si no que va encaixar el 2-1 just a l’equador de l’acte en un corner mal defensat.

Ja abans del gol Míchel veia que el partit anava per on ell no volia i havia tret Baena i Samu per fer entrar dos jugadors amb més capacitat per aguantar la pilota com Borja García i Kébe. Però ni així.

La mitja hora final va ser de patiment. Poc després del 2-1 Ortolá va desviar un xut de Pedro León que buscava la part inferior del travesser im ja a les acaballes, Arnau va desviar de manera providencial a corner una pilota que es va passejar per l’àrea i que Anderson anava a buscar al segon pal.