Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

L'obra de Rashid Johnson serà la protagonista a Hauser&Wirth Menorca durant l'estiu de 2022

La pràctica multidisciplinària de Johnson abasta l'escultura, la pintura, el dibuix o la realització

Rashid Johnson, amb la seva obra

Rashid Johnson, amb la seva obra / Kendal Mills

El reconegut artista contemporani nord-americà Rashid Johnson serà l’artista que protagonitzarà l’exposició individual de Hauser & Wirth Menorca de cara al proper estiu.

La pràctica multidisciplinària de Rashid Johnson abasta l'escultura, la pintura, el dibuix o la realització de pel·lícules i el seu treball explora temes d'història de l'art, identitats culturals individuals i compartides, narracions personals, literatura, filosofia, materialitat i història crítica.

L'obra de Johnson és coneguda per la seva incrustació narrativa d'una àmplia gamma de materials i objectes quotidians, sovint associats amb la seva infància i que fan referència a aspectes col·lectius de la història intel·lectual i la identitat cultural afroamericana.

Encara no hi ha data concreta d’inauguració tot i que ja s’ha anunciat que l’exposició estarà precedida d'un programa públic durant els mesos de primavera.

S’ha de recordar que durant el primer any, amb l’exposició de Mark Bradfort, més de 58.000 persones van passar per la galeria de Hauser and Wirth a l’illa del rei del port de Maó.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?