Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

La màgia del Rei Rafael

El col·leccionista d'art Rafael Tous, de 81 anys, ha donat per sorpresa 6.000 euros al Cap Nen Sense Joguina, i això ha permès superar el rècord de recaptació històric de la campanya solidària.

Imatge d'arxiu de Rafael Tous als estudis de Ràdio Barcelona

Imatge d'arxiu de Rafael Tous als estudis de Ràdio Barcelona / Cadena SER

La tradicional subhasta d'objectes de famosos de la passada nit de Reis presentada per Rosa Badia es va tancar amb 46.787 euros, i ara s'ha arribat a uns inèdits 52.787 euros gràcies al gest que el col·leccionista s'ha compromès a mantenir per sempre.

L'endemà del programa, Rafael Tous escoltava -com fa sovint- l'Hora 14 de SER Catalunya i va sentir la notícia: "s'ha aconseguit la segona recaptació més gran dels 55 anys d'història", deia Carla Turró que editava aquell dia l'informatiu.

Ràpidament va trucar a la ràdio perquè volia posar de la seva butxaca la diferència per mantenir el rècord. I ho va fer. Els 6.000 euros que ha donat generosament han fet la màgia. I no només això, Tous aportarà cada any els diners que calguin per mantenir la xifra.

Rafael Tous, que ha treballat tota la vida a la indústria tèxtil, té, a més d'esperit solidari, una de les col·leccions d'art conceptual més importants del país. Són més d'un miler de peces d'artistes contemporanis que va cedir -en una altra mostra de generositat- al MACBA.

La campanya solidària Cap Nen Sense Joguina és una iniciativa de SER Catalunya, el Casino l'Aliança del Poblenou, amb el suport d'El Corte Inglés i l'Ajuntament de Barcelona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?