Jueves, 27 de Enero de 2022

Otras localidades

Tornada a ballar-la

Miguel Vilaplana, periodista

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Doncs ha tornat a passar. Ha sigut concloure el Nadal i el Departament de Salut d'Alcoi convertir-se, com ja va succeir l'any passat, en campió mundial de contagis per coronavirus. Als menjars i reunions familiars i no tan familiars se li han unit en aquesta ocasió actes que l'any passat no es van poder celebrar, com tots els relacionats amb la Trilogia dels Reis Mags, i si faltava alguna cosa, el partit entre l'Alcoyano i el Reial Madrid, que en aquesta ocasió sí que va comptar amb un Collao ple a rebentar.

Es podria pensar que els alcoians som incorregibles, i que això de guardar les precaucions degudes per a evitar contagis no va amb nosaltres, sobretot quan toca complir amb una tradició tan especial per a tots com és el Nadal Alcoià. Encara que sent justos, tampoc han contribuït massa les nostres autoritats, a les de tot el país em referisc, que en aquesta època han relaxat les mesures de gom a gom, enviant a la població, de manera indirecta, un equivocat missatge de confiança.

Però en aqueixes estem. I a la vista que els polítics ja han decidit alçar la mà i que la societat ja no està per la labor de continuar aguantant moltes més restriccions, més val que alguns especialistes tinguen raó i la covid continue mutant per a acabar convertit en un lleu refredat, perquè quan toqui celebrar alguna cosa, els alcoians, no ho dubten, tornarem a mostrar el nostre més ferm compromís amb les nostres festes, tradicions i menjars familiars.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?