Sábado, 22 de Enero de 2022

Otras localidades

Torroella confia en una "decisió ràpida" de la Generalitat per recuperar la titularitat pública de la Loran C

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, reitera que serà impossible que el nou propietari pugui fer res en aquest espai en ple Parc Natural i considera que el preu a pagar per recuperar-ho no hauria de ser un obstacle per a la Generalitat.

Imatge de l'entrada de les instal·lacions.

Imatge de l'entrada de les instal·lacions. / Imatge: R.M.

En una entrevista a l'Aquí Girona, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, confia que la Generalitat adopti una decisió ràpida per recuperar la titularitat pública de la base Loran C de l'Estartit per la via del dret de tanteig i retracte, l'únic camí que hi ha ara mateix per quedar-se amb aquest espai que l'estat acaba de vendre a un particular per poc més de 450.000 euros.

En aquesta entrevista Colomí ha recordat que el preu inicial que en demanava l'estat eren 850.000 euros i que l'estartègia de l'Ajuntament era anar deixar passant subhastes fins que el preu fos "assequible i d'acord amb el que es va pagar en el seu moment" per poder fer-hi front però tot això va saltar pels aires quan aquest particular va decidir comprar-lo.

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

SOS Costa Brava també demana al Govern que compri la finca pel seu "valor ambiental i paisatgístic". Han fet arribar una carta al vicepresident, Jordi Puigneró, i la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà, on reclamen una reunió per tractar desplegament de la llei de protecció i ordenació del litoral i la creació del 'Conservatori del litoral' que, al seu entendre, ja va amb retard.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?