Ciencia y tecnología

Sony es despenja del Mobile World Congress

Nokia confirma que vindrà presencialment a Barcelona, però obre la porta a repensar-s'ho en funció de l'evolució de la pandèmia

Sony abandona el Mobile World CongressGetty Images

Barcelona

La multinacional japonesa Sony es despenja del Mobile World Congress segons ha pogut saber SER Catalunya. Un altre gegant del sector, Nokia, confirma que vindrà presencialment a Barcelona, però obre la porta a repensar-s'ho en funció de com evolucioni la pandèmia. Totes dues van ser baixes de l'edició descafeïnada de l'any passat.

A vuit setmanes d'obrir les portes del congrés, Sony ha decidit no tenir un estand propi al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. La companyia explica que cada vegada hi ha més oportunitats digitals i que farà públiques les novetats dels seus productes d'una altra manera. No concreta si participarà al congrés virtualment.

Qui sí que confirma participació presencial és la tecnològica Nokia. Tot i això, la companyia assegura a aquesta emisora que, si la pandèmia segueix el seu curs i la situació empitjora, es replantejaran la decisió.

Els organitzadors del Mobile World Congress mantenen que hi haurà edició presencial a finals de febrer a Barcelona, malgrat les dades de la pandèmia. La GSMA diu que només canviaria els plans si així ho exigissin les autoritats espanyoles.

Fonts del sector creuen que el precedent del CES de Las Vegas, el primer gran esdeveniment tecnològic de l'any que ja es va veure tocat per la variant òmicron, ha sembrat molts dubtes entre aquestes empreses. Amazon, Twitter o Facebook van suspendre la seva participació presencial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00