A vivir que son dos díasA vivir que son dos días

Fútbol

"El Barça va estar a prop del nivell del millor Barça, però hi ha coses del joc que s'han de millorar"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la derrota del Barça al Clàssic amb Francesc Xavier Garcia Pimienta i Lluís Cortés

"El Barça va estar a prop del nivell del millor Barça, però hi ha coses del joc que s'han de millorar"

50:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://sandbox.prisaradio.arcpublishing.com/pf/embed/audio/350/1642085557225/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'endemà de la derrota del FC Barcelona contra el Real Madrid a les semifinals de la Supercopa d'Espanya, al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat el partit i la situació de l'equip blaugrana amb Francesc Xavier Garcia Pimienta i Lluís Cortés. "Vaig veure un Barça molt semblant al que podem aspirar", ha dit Garcia Pimienta a SER Catalunya.

Tant Garcia Pimienta com Lluís Cortés han coincidit en assenyalar el bon partit de l'equip de Xavi Hernández. "Estic content del que vam veure ahir. La sensació va ser molt bona", ha dit Pimienta, mentre que Cortés ha afirmat: "Em va agradar molt el Barça. Ens donarà moltes alegries al futur".

"Als primers 30 minuts vam veure a un Madrid experimentat que sabia el que havia de fer, però a partir del gol del Madrid veiem al Barça", ha dit Pimienta, qui a més ha afegit: "Crec que el missatge que dona Xavi al vestidor és el que fa que els jugadors creguin que és la millor manera de jugar i guanyar".

"Potser el Barça que veiem ahir és el més semblant al màxim nivell que pot rendir aquesta plantilla", ha dit Garcia Pimienta. Cortés ha coincidit amb Pimienta pel que fa al nivell de l'equip, però ha volgut recordar que al Barça sempre s'ha de guanyar. "El discurs de 'estem molt a prop' del Real Madrid no és propi del Barça. Estem en una situació excepcional, però al Barça s'ha de guanyar. Crec que el Barça va estar a prop del nivell del millor Barça, però hi ha coses del joc que s'han de millorar", ha dit.


Barça i Madrid, dos estils de joc oposats

Sobre els estils de joc que van practicar Barça i Madrid, Lluís Cortés ha assegurat: "Crec que ahir ningú del Madrid es va posar a pensar si s'havia guanyat jugant d'una manera o una altra". Garcia Pimienta ha estat d'acord amb el que ha dit Cortés i a més ha afegit que "seria impossible que s'acceptés que el Barça jugués com ho fa el Madrid. No tenim jugadors per jugar així".

"Al Barça hem de creure que jugant d'aquesta manera ens portarà a guanyar", ha defensat Cortés, mentre Pimienta ha afirmat que "tenim el perfil de jugadors per fer-ho així".


L'exigència d'Araújo i Alexia Putellas

Els dos tècnics han destacat l'exemple de Ronald Araujo i Alexia Putellas com a jugadors que sempre volen millorar. "Araujo com a persona és TOP: generós, agraït, només vol millorar i és molt humil. Només vol millorar i aprendre", ha dit Pimienta sobre l'uruguaià i a més ha explicat que després dels entrenaments sempre demanava vídeos amb l'objectiu de millorar.

A més, l'exentrenador del FC Barcelona femení també ha destacat el compromís d'Alexia Putellas. "Alexia Putellas també té molta gana, per això és Pilota d'Or. Després d'un entrenament volia saber què havia fet malament per millorar".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad