Hoy por HoyHoy por Hoy

Política

Laura Borràs: "No hi ha ni taula ni diàleg. Estem en l'escenari d'una impostura"

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, reclama "agenda, continguts i que totes les persones que hi ha de seure, seguin a la taula"

ENTREVISTA Laura Borràs (presidenta del Parlament)

43:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://sandbox.prisaradio.arcpublishing.com/pf/embed/audio/350/1642151251_277430/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, en una entrevista a l’Aquí, amb Josep Cuní, es mostra categòrica: “No puc parlar de taula de diàleg. No hi ha ni taula ni diàleg. Tots saben què hem de negociar i quins han de ser els continguts. La negociació franca hauria de ser el mecanisme de resolució dels conflictes, però cal reciprocitat, Això vol dir agenda, continguts i que totes les persones que hi han de seure, seguin a la taula. Estem en l’escenari d’una impostura i creiem que és una realitat el que no existeix”

També ha parlat de les declaracions de l’excomissari Villarejo sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17A: “No entro en la qüestió si Villarejo té credibilitat, un home que forma part de la claveguera de l’Estat en primera persona. Però fer afirmacions d’aquesta naturalesa en seu judicial, si més no, és inquietant i pertorbador. I el Parlament, que va fer una comissió d’investigació sobre els atemptats, se sent en la necessitat de poder iniciar investigacions que donin o no credibilitat a les paraules de Villarejo. El primer que hauria de saber què ha passat és el Govern de l’Estat i no ha volgut. El Parlament de Catalunya sí ha volgut, sense comptar amb la participació de totes les persones que es van reclamar. Personalment penso que la informació és tan greu que li donaria prioritat màxima interpel·lar Pedro Sánchez perquè doni les explicacions oportunes”

Laura Borràs també volgut desvincular el seu cas judicial de les veus crítiques que parlen d'una purga als Mossos d'Esquadra: "En la meva causa, el relleu als Mossos no té res a veure. Com em podria beneficiar un canvi a la cúpula policial en una investigació que van tancar els mateixos Mossos"

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad