Fútbol

"El Barça està en el bon camí, però els punts d'inflexió han de ser una victòria"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat del FC Barcelona amb Joan Poquí i Ivan San Antonio

"El Barça està en el bon camí, però els punts d'inflexió han de ser una victòria"

"El Barça està en el bon camí, però els punts d'inflexió han de ser una victòria"

27:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1642175297750/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la situació actual del FC Barcelona després de la derrota al Clàssic amb Ivan San Antonio i Joan Poquí. Els dos s'han mostrat optimistes amb la imatge que va donar l'equip a la Supercopa, però no han coincidit en el fet que el partit hagi estat un punt d'inflexió: "Soc molt optimista, sí que va ser un punt d'inflexió", ha dit Ivan San Antonio, mentre que Joan Poquí ha valorat que "el Barça està en el bon camí, però els punts d'inflexió han de ser una victòria".

Ivan San Antonio s'ha mostrat molt satisfet amb el joc de l'equip i el plantejament tàctic per part de Xavi: "Pots perdre, però es pot veure sobre el camp el pla de futur que tens per davant", ha explicat, i ha afegit: "Em va semblar el millor Barça que he vist en els últims temps". Poquí, per la seva banda, ha sostingut el bon plantejament tècnic: "Crec que Xavi està fent molt bé les coses", ha afirmat al 'Què t'hi Jugues!'.

Sobre la situació de la plantilla i els reforços necessaris per acabar de construir un equip competitiu, Joan Poquí ha explicat quina creu que és la principal necessitat de l'equip: "Fitxaria un lateral, crec que és la urgència més gran del Barça. I crec que el Barça hauria d'intentar fitxar a Haaland", ha assegurat Joan Poquí a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00