Sociedad

Salvador Illa tancarà el 14è Congrés del PSOE Menorca

Es celebrarà a Sant Lluís els propers dies 22 i 23 de gener

Salvador Illa, imatge d'arxiu / flickr

Mahón

L’exministre de Sanitat i actual secretari del PSC, Salvador Illa, serà l’encarregat de tancar el 14è Congrés del PSOE Menorca que es celebrarà els propers dies 22 i 23 de gener a la sala polivalent Albert Camus de Sant Lluís, i que “s'ha plantejat com a espai de reflexió i debat”.

La intervenció de cloenda de Salvador Illa està prevista pel migdia de diumenge. Abans, però, els militants socialistes de Menorca debatran les 81 esmenes que s’han presentat al document de ponència macro que ha de regir els propers quatre anys de partit.

El PSOE ha assenyalat que aquestes esmenes contribuiran a "enriquir el seu redactat ia aportar idees per continuar construint i consolidant el projecte socialista a totes les institucions".

Daltra banda, l’acte comptarà amb un total de 68 delegats i delegades en representació de les diferents agrupacions locals i de Joventuts Socialistes de Menorca, a més dels membres de l’Executiva actual i altres persones convidades.

Des del PSOE han explicat que, atesa la situació sanitària actual, s'ha adaptat el desenvolupament d'activitats i actes amb l'objectiu d'evitar riscos de contagi i la concentració de persones. D'aquesta manera, s'està treballant en una programació centrada en el debat i l'intercanvi d'idees al voltant del document de ponència marc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00