Fútbol

"L'RCDE Stadium és un gran camp i també tenim el Camp Nou, un lloc inigualable per un partit de la selecció"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol

Joan Soteras: "L'RCDE Stadium és un molt bon camp i també tenim el Camp Nou, un lloc inigualable per un partit de la selecció"

Joan Soteras: "L'RCDE Stadium és un molt bon camp i també tenim el Camp Nou, un lloc inigualable per un partit de la selecció"

11:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001833428/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Després de conèixer que la Selecció Espanyola disputarà un partit a Catalunya, al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol per conèixer els detalls. "Luis Enrique té molt lligam amb Barcelona i volia jugar un partit amb la selecció a Barcelona", ha dit Soteras a SER Catalunya.

"La petició és una reivindicació de l'Espanyol de fa un parell d'anys. No es va creure que fos adient en aquell moment", ha explicat Soteras, qui ha justificat que ara sí que s'hagi acceptat la proposta. "En aquest moment tothom ha cregut que era oportú que vingui la selecció espanyola a Catalunya. Si tot va bé i no passa res es jugarà aquest partit a l'RCDEStadium", ha dit Soteras, qui ha afegit que "en el tema polític ara tots estem més tranquils. Hem de començar a normalitzar la situació".

El president de la Federació Catalana de Futbol ha explicat que aquest és el primer pas per acabar jugant partits oficials de la selecció a Catalunya: "Comencem per un partit no oficial i acabarem jugant partits oficials". A més ha afegit que "l'RCDE Stadium és un molt bon camp i també tenim el Camp Nou, un lloc inigualable per un partit de la selecció". "La intenció de la Federació Espanyola és intentar voltar per Espanya", ha sentenciat Soteras a SER Catalunya.

Soteras ha explicat que s'està treballant perquè la selecció catalana femenina disputi dos partits. "El partit de la selecció catalana masculina se celebrarà el mes de maig contra Jamaica, i en el cas de la femenina intentarem fer dos partits", ha dit Soteras. Sobre el partit de la selecció femenina, ha afegit: "Estem intentant buscar un adversari per si podem jugar al mes de febrer".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00