Actualidad
SERVEIS SOCIALS

La Torxa amplia el centre de treball de la Caparrella per arribar a més usuaris

Amb l'expansió al solar de 2.000 metres quadrats que li ha cedit la Diputació, l'entitat social preveu ampliar les prestacions en una vintena de persones que estan en llista d'espera. Ara dóna servei a prop d'un centenar de persones

Josep Martí és el president de La Torxa. / RÀDIO LLEIDA

Lleida

Projecte de futur i de creixement per a una de les associacions de caire social que tenim a Lleida i que atèn prop d'un centenar de persones en risc d'exclusió social. Parlem de La Torxa i del seu projecte d'ampliació a La Caparrella després que la Diputació cedís, ara fa uns dies, un solar de prop de 2.400 metres quadrats a l'entitat per a fer possible aquesta expansió.

La Torxa disposa de tres centres situats entre la Caparrella i la Bordeta. En aquests centres hi ofereix feina, allotjament i atenció mèdica. Atualment compta amb un centenar d'usuaris i disposa d'un Centre Especial de Treball i Centre Ocupacional des dels que s'ofereix feina. Justament un centre ocupacional que s'ubica en un altre solar cedit ja fa dues dècades per la Diputació també a la Caparrella.

Aquí Lleida (20/01/2022)

30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_lleida_sorolllleida_20220120_133000_140000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Torxa també compta amb un servei de Llar-residència on es poden allotjar aquestes persones, a banda dels serveis d'atenció sanitària enfocada als tractaments psicològics o psiquiàtrics.

Amb el projecte d'ampliació, la Torxa vol atendre la demanda de les empreses que li encarreguen feines (moltes d'elles relacionades amb l'envasat i manipulat industrial) i ampliar també la capacitat d'atenció a entre 15 i 20 nous usuaris, segons el president de l'entitat, Josep Martí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00