Política

Colau: "Estic bé, molt tranquil·la, no hi ha cap ànim de lucre i el denunciant és una associació fantasma"

L'alcaldessa de Barcelona defensa que no dimiteixi tot i haver de declarar per presumpta prevaricació i malversació i apunta a interessos econòmics i polítics darrere la querella: "Intueixo que a mesura que s'apropi la data electoral això anirà en augment"

ENTREVISTA Ada Colau (alcaldessa de Barcelona)

ENTREVISTA Ada Colau (alcaldessa de Barcelona)

17:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1642670511_871121/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ada Colau, en una entrevista a l’Aquí Cuní, assegura “estar bé, molt tranquil·la”, tot i haver de declarar el 4 de març per presumpta prevaricació i malversació de l’atorgament de subvencions.

L’alcaldessa de Barcelona remarca que “el codi ètic dels comuns parla d’ànim de lucre i es tracta d’entitats d’àmbit social que ja rebien ajuts abans que nosaltres arribéssim al govern” Colau creu que no hi ha cas i diu: “Estic orgullosa que l’ajuntament de Barcelona doni subvencions a entitats com la PAH o l’Aliança contra la Pobresa Energètica. Es vol criminalitzar entitats socials i barrejar-les amb corrupció. Fan una feina imprescindible a la nostra ciutat. Vull defensar el seu bon nom, no només la meva innocència i la del meu govern. Alguns lobbys el volen embrutar perquè estem canviant la situació”

L’alcaldessa apunta a interessos econòmics i polítics darrere la querella: "Intueixo que a mesura que s'apropi la data electoral això anirà en augment"

Adverteix que no ha rebut la citació i assegura que no té res a amagar. També afirma que “La intencionalitat política que hi ha darrere la querella és bastant manifesta” i que “el denunciant es una associació fantasma, sense activitat coneguda, ningú sap qui la conforma ni qui la finança”

Ada Colau remarca que “portem ja 10 denuncies arxivades que tenen a veure amb els mateixos temes, privilegis que no s’havien tocat amb altres governs. Si totes aquestes querelles, nomes pel fet de posar-se, ja tenen el poder de treure persones, el govern dels Comuns ja hauria d’haver dimitit”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00