Sociedad

La Menorca dels petits plaers per conquerir el turisme nacional

Aquest dijous es va presentar a Fitur la nova campanya promocional de Menorca

Imatge final del video promocional / FFTM

Mahón

Després d’un primer dia de reunions amb touroperadors i oficines turístiques, Menorca va presentar aquest dijous la seva campanya turística per aquest 2022, una campanya que s'articula entorn dels petits plaers que ofereix l'illa els 365 dies de l'any.

Sota el títol "Menorca, por los pequeños placeres", es convida al visitant a descobrir totes aquelles coses senzilles que es poden gaudir a Menorca durant tot l'any, com ara la gastronomia, el paisatge o el patrimoni cultural.

La campanya incideix en tots els atractius que Menorca posa a disposició del visitant més enllà dels mesos d'estiu. El mandat de Regió Europea de Gastronomia, amb un extens programa de més de 50 activitats, és un dels principals reclams per a planificar una visita a l'illa fora de la temporada alta. Un altre "menjar" que l'illa ofereix al visitant és l'important patrimoni històric i cultural de Menorca, especialment la cultura talaiòtica, que aquest 2022 aspira a formar part de la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.

L'entorn natural de Menorca, és l'altre gran reclam per al visitant que planifiqui aquest any el seu viatge a l'illa: des del Camí de Cavalls, passant per les platges, la contemplació del cel nocturn o per l'animada vida dels pobles.

Finalment es va donar pas al vídeo promocional de la campanya turística, protagonitzat per l’actriu menorquina Ruth Llopis, on fa un recorregut per tots aquests petits plaers que es poden gaudir a Menorca de gener a desembre. El vídeo està disponible en castellà, anglès i francès i es pot visualitzar al canal de Youtube de Menorca Turismo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00