Tribunales

La Fiscalia demana 13 anys i mig de presó a un home acusat de violar la filla de la seva parella a Ciutadella

El fets van ocòrrer al mes d'agost de 2018

Imatge d'arxiu / Europa Press

Mahón

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears jutjarà aquest dilluns a Palma un home de 32 anys acusat de violar la filla de la seva parella, de 14 anys. La Fiscalia demana per a ell una condemna de 13 anys i mig de presó.

Els fets es situen a Ciutadella al mes d’agost de 2018, quan l'acusat tornava de treballar a la casa on convivia amb la que llavors era la seva parella. El fiscal acusa l’home d’haver aprofitat que en aquell moment només es trobaven la fieta a la casa per cometre el delicte. Segons el relat, l’individu va entrar a l’habitació de la menor agafant-la pel braç i obligant-la a estirar-se amb ell. Posteriorment va procedir a despullar-la i violar-la mentre ella protestava.

Després, el fiscal sosté que l'acusat va dir a la menor que no ho expliqués a ningú i va tornar al seu lloc de treball.

La menor va anar a buscar la seva mare -que treballava al mateix establiment que l'acusat- i li va explicar el que havia passat. La mare va portar la menor al centre de salut i la van derivar a l'hospital.

A més de la pena de presó, la Fiscalia demana una ordre d'allunyament a favor de la víctima durant cinc anys, que s'inhabiliti l'acusat per a qualsevol activitat que comporti contacte amb menors, una mesura de llibertat vigilada per la qual hauria d'assistir un programa formatiu d’educació sexual i una indemnització de 20.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00