Opinión

Rics més rics, pobres més pobres

Ezequiel Moltó, periodista

La Columna (24/01/2022) Ezequiel Moltó, periodista

La Columna (24/01/2022) Ezequiel Moltó, periodista

01:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1643032736_154581/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La pandèmia mundial enriqueix els rics i empobreix la resta. Aquest és el resultat del demolidor informe publicat per Oxfam Intermón que mostra com la Covid i les seves conseqüències han augmentat encara més la bretxa entre els que més i els que tenen menys.

Segons l'ONG, els 10 homes més rics del planeta han vist duplicada la seva riquesa durant els dos darrers anys, mentre que els ingressos del 99 per cent de la població mundial s'han vist reduïda.

A l’estat espanyol 2,5 milions de ciutadans han vist com la seva situació s'ha precaritzat arribant a passar privacions materials i ja son prop de 11 milions de persones que es poden quasi considerar pobres. I això, malgrat les mesures posades pel Govern per protegir els llocs de treball (ERTE) i l'increment del Salari Mínim Professional. L'empitjorament de les condicions de treball genera més treballadors pobres, y això deuria preocupar als polítics i a les administracions que s’engresquen en disputes estèrils i debats inútils. La pandèmia costarà de superar, canviaren hàbits i costums i mentre tant la gent viu amb angoixa i por provocada pel virus. Cuideu-vos i que passe prompte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00