Actualidad

Pals intenta evitar la segona mort de Radio Liberty

L'estat vol tirar a terra el que queda de l'antiga emissora que, des del Baix Empordà, bombardejava l'altre costat del teló d'acer amb propaganda occidental.

Una imatge de poc abans de la demolició. Foto: Saint-Aniol (CC)

Pals

Pals intenta evitar la segona mort de Radio Liberty. L'estat vol tirar a terra el que queda de l'antiga emissora que, des del Baix Empordà, bombardejava l'altre costat del teló d'acer amb propaganda occidental però el municipi vol salvar-ho perquè aquesta part de la història no caigui en l'oblit i recuperar un poble pescador del segle XII que va quedar sota la sorra.

Radio Liberty va començar a emetre el 1959, va cessar l'activitat el 2001, les antenes van anar a terra el 2006 i des d'aleshores l'espai ha estat font d'imaginació de projectes que se n'han anat a l'aigua -com l'Aqvam- i carn de pillatge, fins i tot quan l'espai va passar a formar part del Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter.

Escolta l'entrevista a Pau Bosch, portaveu de Salvem Platja de Pals, a l'#AquiGirona.

Aquí Girona | Pau Bosch, sobre Radio Liberty

06:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1643029760226/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00