Sociedad

Ciutadella obre la porta a tornar a celebrar un Sant Joan sense restriccions, si la pandèmia ho permet

El Consistori treballa ja en dos possibles escenaris, depenent de la situació epidemiològica

Imatge d'arxiu de les festes de Sant Joan / Flickr Creative Commons

Mahón

Ciutadella ja treballa en la hipòtesi de poder celebrar enguany unes festes de Sant Joan amb total normalitat, si la pandèmia ho permet. Aquesta és la conclusió que es desprèn de la reunió de la comissió municipal que es va celebrar aquest dilluns migdia.

L’organització d’unes festes com les de Sant Joan necessita un gran treball previ, que requereix mesos de preparació, per aquest motiu, tal com ja va avançar Ràdio Menorca aquest dilluns a l'informatiu Hora 14, l’Ajuntament de Ciutadella ha decidit començar a fer feina i deixar la porta oberta a la possibilitat de tornar a celebrar unes festes amb plena normalitat. L’altre escenari que maneja el consistori és també la possibilitat que no sigui possible celebrar-les, tal com ha passat en els dos darrers anys, per motius de salut.

La regidora de Festes, Gràcia Mercadal, deixa clar que l’obligació de l’Ajuntament és treballar amb les dues hipòtesis i deixa clar, en darrera instància, seran les autoritats sanitàries les que hauran de prendre la decisió ja que, afirma, ni Consistori ni Junta de Caixer tenien competències en matèria sanitària.

La notícia sobre la possibilitat de tornar a celebrar les festes sense restriccions saltava durant el cap de setmana quan Borja Saura, Caixer Senyor del bienni, penjava a les seves xarxes socials una fotografia amb la resta de la Junta de Caixers que es va constituir el 9 de juliol de 2019, assegurant que enguany, per fi, el somni de presidir la colcada es faria realitat.

La decisió final sobre la celebració o no de les festes sense restriccions es prendrà durant els propers mesos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00