Fútbol

Gabri: "És un panorama trist, fa mesos que el club no té contacte amb la plantilla"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Gabri, entrenador del Lleida Esportiu

"És un panorama trist, fa mesos que el club no té contacte amb la plantilla"

"És un panorama trist, fa mesos que el club no té contacte amb la plantilla"

15:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001835706/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb l'entrenador del Lleida Esportiu, Gabri, per analitzar la difícil situació del club lleidatà, després que la comissió d'Esports del consistori decidís expulsar al club del Camp d'Esports. "La situació nostra no és la millor com per competir cada setmana", ha dit Gabri a SER Catalunya.

"Aquests mesos estan sent complicats. Ahir vam anar sense fisio, sense delegat, sense responsable de material...", ha explicat Gabri. "És un panorama trist. Des del club no ens diuen res. Fa mesos que no tenen contacte amb la plantilla", ha afegit el tècnic del Lleida Esportiu.

Gabri ha afirmat que tampoc hi ha comunicació del club amb ell: "Amb mi fa molt de temps que tampoc tenim comunicació". "Al final tothom té un límit i el meu límit... he aguantat molt. No sé si acabaré la temporada, m'agradaria", ha sentenciat.

Gabri ha destacat la joventut dels seus jugadors. "Es va començar la temporada amb un discurs que després no ha sigut. Hem fet un equip amb una mitja de 22,9 anys. Són jugadors que pràcticament estan començant a jugar ara al futbol professional", ha dit i ha lamentat els impagaments del club amb els jugadors: "Molts jugadors han deixat el lloguer, no poden pagar-lo".

"Hem creat un grup xulo, això sí, amb 10 jugadors menys que han marxat. El que ens empenta són els resultats, el grup i l'afició que està darrere", ha dit Gabri sobre la seva plantilla.


El FC Barcelona de Xavi

"És un any complicat pel Barça. Xavi ho sabia. Poc a poc es van veient petits canvis", ha valorat Gabri sobre la situació actual del FC Barcelona. "A nivell de joc i il·lusió es veuen els canvis, però a nivell de resultats potser és on no s'està veient això", ha afegit.

Gabri s'ha mostrat optimista amb la irrupció dels jugadors joves. "S'ha de tenir esperança perquè hi ha jugadors joves molt bons, que se'ls ha de rodejar de gent més madura", ha dit i ha afegit que "Xavi ho té molt clar i està treballant en buscar l'equilibri".

Finalment, sobre els jugadors més veterans del FC Barcelona que han estat criticats, Gabri ha defensat que continuïn sent importants a l'equip de Xavi. "Són els jugadors que més minuts han jugat. Si estan jugant és perquè Xavi creu que poden donar aquest rendiment. Les crítiques arriben, però segur que estan fent coses per tenir aquests minuts", ha dit Gabri al 'Què t'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00