Fútbol

"Fitxar Haaland és necessari i és més car no fitxar-lo que fitxar-lo"

Al 'Què t'hi jugues!' estrenem secció amb el publicista Lluís Carrasco i saludem l'Adrià González, juvenil del Sabadell, 'el Haaland català'

"Fitxar Haaland és necessari i és més car no fitxar-lo que fitxar-lo"

"Fitxar Haaland és necessari i és més car no fitxar-lo que fitxar-lo"

22:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001836240/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

 Al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb Lluís Carrasco, director de la campanya electoral de Laporta, per analitzar el possible fitxatge del jugador del Borussia Dortmund, Earling Haaland pel FC Barcelona. "Fitxar un jugador com Haaland no només és possible sinó que és necessari. És més car no fitxar-lo que fitxar-lo" ha dit Lluís Carrasco a SER Catalunya.

"Intentar fitxar Haaland és una obligació en un club com el FC Barcelona. Una altra cosa és aconseguir-ho o no perquè hi ha altres clubs" ha afirmat Lluís Carrasco. Carrasco ha explicat l'efecte que podria tindre Haalanda nivell econòmic: "Un jugador com Haaland augmenta de forma directa els ingressos per ticketing, sponsoring, marketing, etc. Les seccions també es veuen beneficiades de més públic perquè la marca genera més soroll i es crea més barcelonisme". Lluís Carrasco ha afirmat que el fitxatge del jugador noruec és viable a nivell econòmic. "El mateix jugador i la seva arribada generen prou recursos per fer possible el seu fitxatge. El traspàs es pot diferir" ha afirmat Carrasco, qui ha sentenciat que "No classificar-se per la Champions és molt més car que el fitxatge de Haaland".

Carrasco s'ha mostrat convençut que Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional, no posaria inconvenients a què el FC Barcelona fitxés a Haaland. "No tinc cap mena de dubte que Javier Tebas farà tot el possible perquè Haaland vingui a la Liga espanyola. A ell no li interessa en absolut que vagi al Reial Madrid, li interessa que vagi al FC Barcelona" ha dit.

"Les lligues tenen un valor igual que el tenen els equips. La suma dels valors dels equips fan el valor de la lliga" ha explicat Carrasco, qui a més ha exposat el cas del Betis quan va fitxar a Fekir: "Quan Fekir fitxa pel Betis passa a ser el cinquè club de la Lliga en quant a valor i supera els 370 milions d'euros". Carrasco ha afirmat que a Tebas li interessa que augmenti el valor dels equips per la comercialització dels drets televisius. "Els equips fan els valor d'una lliga. Javier Tebas necessita que el valor d'una lliga sigui molt important per poder comercialitzar els drets audiovisuals de la Liga" ha explicat Carrasco. "Tebas no seria enemic del Barça. Facilitaria les coses si la reglamentació s'ajusta. És el primer interessat" ha sentenciat."Haaland s'ha convertit en una marca generadora de recursos. Sap que anar al Reial Madrid al mateix temps que arriba Mbappé es crearia una comparativa continua" ha dit Carrasco. "El fet d'anar al Barça li suposaria ser la figura indiscutible del club. El Barça està construint un equip de futur" ha afegit.

Carrasco s'ha mostrat optimista amb la projecció del valor dels joves futbolistes del Barça que estan disputant partits amb la selecció espanyola absoluta. " La selecció espanyola és l'equip que té major valor amb més de 1.200 milions. Part d'aquesta selecció espanyola s'està conformant en el Futbol Club Barcelona. Estem davant d'un producte de molt valor perquè són joves amb molta projecció" ha dit.

El Haaland català

Al 'Què t'hi jugues!' també hem parlat amb Adrià González, jugador del juvenil del CE Sabadell, conegut per les seves semblances físiques amb el jugador noruec Haaland. "Em diuen Haaland molt sovint. Al Sabadell em coneixen per Haaland" ha dit Adrià González. "Destaco pel meu joc físic i la meva arribada a l'àrea. Haig de seguir treballant amb el juvenil i si arriba l'oportunitat per anar al primer equip ben vingudasigui" ha dit" ha explicat el jugador arlequinat. "Pel carrer encara no m'ha comentat ningú que m'assemblo a Haaland" ha sentenciat Adrià González al 'Què t'hi jugues!' .

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00