Últimas noticias Hemeroteca
 • ESPECIAL SANT JORDI

  Avui us hem volgut oferir una imatge diferent de la diada: a vista de Drac. Una mirada des de la Casa Miret a la Rambla Nova de Tarragona i des de Tomàs Barberà Papereria a la plaça Mercadal de Reus.

 • ESPECIAL SANT JORDI

  Com escriuen? Quan escriuen? Aquest Sant Jordi, Víctor Amela i Coia Valls ens desvetllen aquestes i altres qüestions de la mà de Jordi Cartañá.

La ràdio

 • TERRITORI

  La segona edició de les jornades impulsades per aquesta casa ha analitzat el futur del territori en l'àmbit sanitari i també econòmic i turístic.

 • Univers SER Tarragona - Ràdio Reus

  Els alcaldes de Tarragona i Reus pactaran abans de les eleccions municipals una cimera per abordar aquesta qüestió.

 • CONEIX LA RÀDIO

  Ràdio Reus torna a obrir les seves portes perquè pugueu conèixer de la mà dels seus professionals com és el dia a dia d'aquest mitjà.

 • ESPECIAL SANT JORDI

  Amb Eduard Contijoch i Enriqueta Moix veiem a venir Sant Jordi al cor mateix de la llegenda: a Montblanc. Parlem dels llibres que presenten i també de literatura i de la diada.

 • ESPECIAL SANT JORDI

  Seguint amb la roda de converses amb autors de casa nostra, avui passem per Reus. Amb Fina Masdéu i Jordi Romero parlem de literatura, de la festa i també del seu procés creatiu.

 • SANT JORDI 2019

  A SER Tarragona-Ràdio Reus us hem preparat una programació especial per tal de donar a conèixer l'obra d'alguns autors de dins i fora de casa nostra i amb els que hem volgut reflexionar sobre el procés creatiu de l'escriptura.

 • Avui arrodonim la prèvia de Sant Jordi amb autors montblanquins amb un llibre que neix d'un programa de Ràdio Montblanc especialitzat en havaneres. Dels guions el programa en sorgeix una proposta atractiva tant per qui els agrada, com pels qui no els agrada el món d'aquest gènere musical.

 • ENSENYAMENT

  Per segon any consecutiu, l'Institut Salvador Vilaseca de Reus, organitza un espectacle musical i, aquesta vegada, és de creació pròpia. Les emocions són l'eix central de l'argument.

 • ESPORT SOLIDARI

  La Capital del Baix Camp repeteix com a seu d'un torneig d'hoquei solidari envers els infants que pateixen càncer. Tot arrenca amb el cas d'en Joan, un gran aficionat a aquest esport, que mentre era a l'hospital jugava a partits d'hoquei amb la cullera de menjar.

 • FESTA MAJOR HIVERN DE SALOU

  Aquest dijous al vespre hem passat pel TAS de Salou per parlar amb algunes de les colles del Cos Blanc, amb el seu speaker, amb l'alcalde i el regidor de joventut de Salou i el ball d'espases. També hem gaudit de la música en directe de la batucada els Atabaladors.

 • SUCCESSOS

  Avui hem volgut fer un desplegament de reflexions sobre com i de quina manera podem aturar com a societat i individus la violència masclista. Tot això després de repassar l'última hora del cas de la jove assassinada a Reus i de recollir el manifest que s'ha llegit avui al migdia a la plaça Mercadal.

Últimas Noticias

 • Audio

  Avui arrodonim la prèvia de Sant Jordi amb autors montblanquins amb un llibre que neix d'un programa de Ràdio Montblanc especialitzat en havaneres. Dels guions el programa en sorgeix una proposta atractiva tant per qui els agrada, com pels qui no els agrada el món d'aquest gènere musical.

 • Audio
  ENSENYAMENT

  Per segon any consecutiu, l'Institut Salvador Vilaseca de Reus, organitza un espectacle musical i, aquesta vegada, és de creació pròpia. Les emocions són l'eix central de l'argument.

 • Audio
  ESPORT SOLIDARI

  La Capital del Baix Camp repeteix com a seu d'un torneig d'hoquei solidari envers els infants que pateixen càncer. Tot arrenca amb el cas d'en Joan, un gran aficionat a aquest esport, que mentre era a l'hospital jugava a partits d'hoquei amb la cullera de menjar.

 • Vídeo
  MÚSICA

  Doble Rombo encara una recta final de concerts començant per casa, Reus, i amb la col.laboració de Joel Reyes, Joan Masdéu, Wences, Cori Garcia Alegria i Oriol Enguany.

 • Audio
  FIL DE CONVERSA

  Avui obrim un fil de conversa al voltant del pa de cada dia. Literal. Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré han guanyat la Llesca d'Or de Catalunya un concurs de tast a cegues en el que també ha rebut menció especial el Forn i Pastisseria Huguet. Amb Ramón de la Fuente i els germans Sistaré mirem de treure l'entrellat de perquè es fa tant bon pa a Reus.

 • Vídeo
  MÚSICA

  La banda de Sant Feliu de Llobregat ens presenta el seu primer disc "Viaje al Centro". Una proposta d'Ska-Reggae que ens ha frapat pel missatge que té i per la frescor i la vitalitat de la música. Aquest divendres toquen a lo Submarino de Reus.

 • Audio
  SOCIETAT

  Aquest diumenge 31 de març arriba al centre de Reus la segona edició de la cursa 'Herois per l'Alzheimer'. Amb Fèlix Oliva parlem del certàmen d'aquest any i també del futur centre per malalts i familiars pioner a Catalunya.

 • Audio
  TEATRE

  Manuel Barrosso i Benjamín Miguel ens proposen un viatge pel clàssic de Jules Verne en format teatral al Teatre Bravium de Reus. Quatre actors interpreten els personatges principals d'un muntatge esquitxat d'humor i pensat per a tota la família.

 • SOCIETAT

  Conversem amb Marcos Massó sobre l'estat de salut de les associacions veinals i la situació dels barris en matèria de pisos ocupats i inseguretat. També ens interessem per fins a quin punt els arriben cants de sirenes dels candidats a les properes municipals.

 • Audio
  SOCIETAT

  Aquest dissabte 16 de març el Teatre Bartrina de Reus acull la 7ena edició del TEDxReus amb vuit ponents en total paritat. Ens endinsem en els continguts i en les ponències amb Elisabet Vilella d'organització i una de les 4 dones ponents, Magda Barceló.

 • Audio
  CULTURA

  L'alcoverenc Josep Ma Girona, periodista i fins fa poc director de SER Catalunya, aquest divendres a la tarda farà una xerrada a la Casa de Cultura d'Alcover sobre la figura de Joan Puig i Ferreter i com van arribar a les seves mans les cartes que es va escriure amb un matrimoni d'Alcover i amb la que acabaria sent la neta d'aquestos.

 • Audio
  DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER

  Avui, 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, parlem sobre com l'esport ajuda a prevenir i a superar aquesta malaltia. Ens hi acompanya la Tere Godall que ha superat un càncer de mama i ens parla dels beneficis de la pràctica esportiva.

 • Audio
  FESTA MAJOR HIVERN DE SALOU

  Aquest dijous al vespre hem passat pel TAS de Salou per parlar amb algunes de les colles del Cos Blanc, amb el seu speaker, amb l'alcalde i el regidor de joventut de Salou i el ball d'espases. També hem gaudit de la música en directe de la batucada els Atabaladors.

 • Vídeo
  ENTRETENIMENT

  Avui ens visita per 7e any consecutiu Carlos Esteller Potau per desvetllar-nos què ens depara l'any 2019. Qui guanyarà les eleccions municipals a Tarragona, Reus, Salou o Vila-Seca?. El Reus Deportiu arribarà a bon port?. El Nàstic es mantindrà a 2A?.

 • Vídeo
  RÀDIO SOLIDÀRIA

  El programa solidari de Ràdio Reus, "La Màgia de la Ràdio", conduït per Jordi Cartañá va aconseguir 237 joguines pels infants de Reus que més ho necessitaven la nit de reis. Una xifra que no para de créixer perquè continuen arribant joguines als estudis de l'emissora

 • SOCIETAT

  Virginias de Reus avui fa efectiu els primers 68 acomiadaments d'un total de 125 treballadors afectats per l'ERO de l'empresa. Un procés que s'allarga fins el 28 de febrer i en el que encara no s'ha resolt la incògnita del futur laboral de 37 treballadors que en un principi havien de ser subrogats per Acrimon.

 • ESPORTS

  El màxim accionista del club, Joan Oliver reconeix que l'alliberament dels 5 jugadors ha sigut un cop dur i que si no entren diners el futur és molt negre. Atribueix a l'ambient informatiu al voltant del club la dificultat per trobar un inversor i reconeix que no podrà tornar a pagar les nòmines dels jugadors ni dels 200 treballadors.

 • Audio
  FIL DE CONVERSA

  Avui obrim fil de conversa amb els Amics de la Gent Gran perquè ens expliquin com són les seves accions d'acompanyament i assistència emocional a les persones que atenen i que viuen soles.

 • RÀDIO REUS

  Ràdio Reus organitza de cara al proper dia 4 de gener un acte solidari per tal de recollir joguines pels infants que més ho necessiten. Creu Roja hi col·laborarà activament.

 • ESPORTS

  El club podria salvar-se si es compleix la darrera promesa de Joan Oliver, el màxim accionista, qui ha assegurat a la plantilla l'entrada d'un inversor que assumiria el deute i les nòmines endarrerides abans del parit del proper dissabte. Els jugadors no s'ho creuen i ja han denunciat el club per poder cobrar i quedar lliures.

 • Audio
  MENTALISTA

  Amb aquesta declaració d'intencions, Ramon Fauria ens presenta "El Libro de los Poderes" que ja va per la segona edició. Aprofita els seus anys d'experiència com a mentalista per descobrir-nos capacitats que tots tenim i que sovint no utilitzem.

 • INFRAESTRUCTURES

  L'escola de pilots de Reus nodrirà l'ampliació de la tripulació de Vueling, però haurà de fer les pràctiques de vol a Lleida-Alguaire perquè l'aeroport de Reus està congestionat.

 • Audio
  MUSICALS

  Amb 18 anys Josep Ferré va anar a Barcelona a estudiar música i de tant en tant passa per Reus a saludar a la família. Aprofitem un d'aquests dies per conèixer d'aprop al director musical del musical West Side Story de Madrid i també del Rey León el 2017/18, entre molts altres projectes.

 • Audio
  CULTURA

  Trencar amb els estigmes i sensibilitzar-nos mitjançant l'art sobre les malalties mentals. Aquests són dos dels objectius d'una iniciativa que, pretén millorar la condició dels usuaris del Pere Mata amb la col·laboració d'artistes professionals.

 • Cargar más

Catalunya