Sociedad

Govern amplia el topall de refugiats fins als 285

El ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que durant la darrera setmana s'havia arribat al límit de 250 persones que poden rebre el permís de sojorn i treball durant un període de dos anys

Andorra

Concretament, 245 ja el tenen i 5 estan pendents de ser vacunades contra la Covid-19. Manifesta que es va fixar un primer contingent per evidar l'efecte crida i poder atendre els refugiats de la millor manera. Ara creu que amb el nou decret serà més estable.

Jover també ha comentat que, tot i que fins al moment l'executiu es feia càrrec del 100% de les despeses associades als actes sanitaris, s'ha decidit que a partir d'ara el finançament total dependrà de la situació econòmica de les famílies. Així doncs, ha explicat que els nuclis hauran de fer la demanda per acollir-se a la gratuïtat dels costos sanitaris al ministeri d'Afers Socials i, en el cas que la família es trobi en una situació de dificultat, se'ls atorgarà el règim de cobertura al 100%.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad