Sociedad

L'executiu permetrà presentar el dipòsit de comptes manera presencial aquest any

El Consell de Ministres ha aprovat la modificació dels reglaments de dipòsit de comptes i de societats anònimes i responsabilitat limitada per tal de poder analitzar els punts conflictius

Arxiu (ANA)

Andorra

Després de les inquietuds denunciades per la Cambra de Comerç pel sobrecost que comportarà la nova regulació en què s'obliga a fer-ho per via telemàtica, avui el Consell de Ministres ha aprovat la modificació dels reglaments de dipòsit de comptes i de societats anònimes i responsabilitat limitada per tal de poder analitzar els punts conflictius. Per aquest motiu, aquest any la gestió es podrà fer a través del portal telemàtic o de manera presencial en format paper.

Jover ha insistit en la voluntat de simplificar els procediments administratius i ajuntar tres tràmits en un de sol: el dipòsit de comptes, l’enquesta d’activitats econòmiques i la presentació de l’impost de societats.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad