Sociedad

Andorra i el Regne Unit encaren la signatura d'un tractat de doble imposició

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, es va reunir ahir a Londres amb el ministre de Comerç Internacional del Regne Unit, Ranil Jayawardena

Andorra

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, es va reunir ahir a Londres amb el ministre de Comerç Internacional del Regne Unit, Ranil Jayawardena, amb qui va tractar la necessitat d’accelerar el conveni per evitar la doble imposició (CDI) i impulsar encara més els intercanvis econòmics. De fet, el volum d'inversió estrangera, formalitzat l'any passat, va superar els vuit milions d’euros, la xifra més alta des de l’obertura econòmica, i sobrepassa per molt l'anterior rècord d'1,4 milions d'euros, l'any 2017.

Per altra banda, li va exposar els treballs que fan per establir vols setmanals entre l’aeroport de la Seu d’Urgell-Andorra i Londres, que facilitaria l’arribada d’inversors i turistes al país. L’any passat més de 100.000 britànics van visitar el Principat, i més de 800 hi resideixen permanentment. En aquest sentit, Gallardo també es va reunir amb representants de línies aèries de companyies com British Airways.

Després de consolidar la línia amb Madrid, ara es treballa perquè la connexió amb altres destinacions com París, Lisboa i Londres, sigui una realitat.

La delegació andorrana l’ha completat el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i l’ambaixador al Regne Unit, Carles Jordana, a més de la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad